0

Merhaba arkadaşlar size karşılaştığım bir sorundan ve çözümünden bahsedeceğim.Cihazı repair etmek için aldığımda ilk olarak z3x v33.8 ile direk repair yapmak istedim fakat siz bunu denemeyin cihaz direk sustu ve hiç tepki vermedi bilgisayarı görmesinden başka bir ışık yoktu.




Cihazı çalıştırmak için z3x de bulunan yazılımları yükledim ki çoğunda Türkçe yok malesef ki.Ama sorun değil açılsında cihaz.Cihazı açtıktan sonra Türkçe yazılımını yüklerim repair yaparım diye düşündüm.




Repair işlemi için z3x samsung tool v19.1 i yükledim fakat bu versiyondada Reading security… hatası almaya başladım.Bu hatayı düzeltmek için farklı bir yazılım yükledim Türkçe yazılımını yükleyip tekrardan denedim.

Bu sefer Reading security… hatasını çözdün harika.Fakat şimdide repair işlemi bittikten sonra Seaching samsung modem hatası almaya başladım işlem bitip telefon açıldıktan sonra cihazı görmüyor bu nedenlede işlemi bitirmiyordu.

En sonunda b312e için gerekli driver larıkurup cihaz içindede bağlantı şeklini usb yapıp repair işlemini gerçekleştirdim.

Not: İletişim araçlarının seri (imei) numaralarını değiştirmek yasal değildir. Lütfen telefonun orjinal seri numaralarını kullanın. Bu yazı sadece imei onarımı için yazılmıştır.

İndirilmesi gereken dosyalar:

Z3x v19.1




b312e Türkçe Flash




B312e driver


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Kaşif

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle