0

Merhaba arkadaşlar bugün sizler için en iyi strateji oyunlarını derledik. Umarım beğenirsiniz 🙂

  1. 1 Total War: Warhammer 2


    Kendi çoklu fantastik evreninde geçen Total War: Warhammer 2, en iyi strateji oyunları arasında görülüyor. Gelişmiş grafikler ve oynanış mekaniğine sahip. Irklar arası savaşlarda bolca kan dökülüyor ve aldığınız tüm kararlar sizi zafere götürebilir veya savaşı kaybettirebilir.


  2. 2 Civilization 6


    Civilization serisinin belki de şimdiye kadarki en dinamik oyunu diyebiliriz. Oyunda sıfırdan medeniyetinizi kurmaya çalışıyorsunuz. Çünkü Civilization 6, size daha önce hiç görmediğiniz kadar diplomasi ve derin strateji imkanları sunuyor.


  3. 3 StarCraft 2: Wings of Liberty


    StarCraft 2 serisinin Terran konulu ilk oyunu. Brood War’da yaşananlardan dört yıl sonrasında geçen olaylarda, zorlu bir mücadele bizleri bekliyor. Wings of Liberty, ana görevlerinden çok, oyunun içerisinde yer alan yan görevleriyle de çok sevilmişti.


  4. 4 Warcraft 3


    Warcraft efsanesinin 3. oyunu olan Reign of Chaos, çıktığı ilk zamanlarda çok sevilmişti. Dönemin oyunlarına göre son derece iyi bir oynanışa ve grafiklere sahipti. Aslında Warcraft oyunları, içerikleri, hikayesi ve oynanışıyla tüm oyunculara hitap etmiyor; yani bir nevi kendi kitlesini yarattı da diyebiliriz.


  5. 5 Total War Rome 2


    İlk oyunun ardından grafikleri ve hikayesi ile adeta kendine aşık etmeyi başaran bir oyun olmuştu. Tarihsel havayı ve en önemlisi de bir ordu yönetimini çok iyi hissediyorsunuz. Total War Rome 2 de aynı şekilde meydanlarda yapılan ilkel savaşlara götürecek.


  6. 6 Total War: Shogun 2


    Japon kültürünü sevenler, kendi samuray savaşçılarıyla savaşlar kazanmak isteyenlerin çok seveceği bir oyun. Çıktığı dönem tüm oyun eleştirmenleri tarafından neredeyse tam puan almıştı. Bu nedenle strateji oyunları önerileri arasında kesinlikle yer alması gerekiyor.


  7. 7 Age of Empires II


    Serinin 4. oyunu çıkmasına rağmen hiçbir zaman 2. oyunun yerini alamayacak. Age of Empires serisi, en popüler strateji oyunu olmasının yanında aynı zamanda en popüler oyun. İnternet kafede başlayan Age of Empires maceramız, serinin 2. oyununda da devam etmişti.


  8. 8 Stellaris


    Kesinlikle uzay temalı strateji oyunları önerileri içerisinde yer alması gereken bir oyun. Oyunda kendi imparatorluğunu kurup, geliştirdiğiniz uzay gemileri ile devasa uzay savaşları yapıyorsunuz. Birden fazla gezegen arasından dilediğiniz haritayı da seçebilirsiniz.


  9. 9 Endless Legend


    Oynanış tarzıyla ilk başta Civilization’ı andıran Endless Legends, hikayenin ilerleyen bölümlerinde sizi bambaşka bir evrene götürüyor. Sıra tabanlı oyunun düşük depolamasına rağmen çok kaliteli grafikleri var. Oyunda birden fazla ırkla oynayabilir ve kendi stratejiniz ile gelişiminizi sürdürebilirsiniz.


  10. 10 Supreme Commander


    Hikayesi uzaylı bir robotun başka bir gezegene ışınlanmasıyla başlıyor. Gezegende kendi kolonisi kuran başka gruplar da var. Bu gruplar arasında çetin savaşlar geçiyor. Strateji oyunları oynarken beklediğiniz derin taktik ayarlama ve eski ama güzel grafikler sizleri bekliyor. Ayrıca oyunun 2. seriside bi o kadar hoş.



Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Kaşif

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle