0

Celsius Network, Bitcoin madencilik faaliyetlerini genişletmeyi sürdürüyor. The Block’ta yer alan habere göre şirket Kuzey Amerika’daki Bitcoin madenciliği için servetini 500 milyon dolara yükseltti.

Celsius Network, madencilik faaliyetinden elde etmeyi düşündüğü BTC’leri kredi verme hizmeti için kullanacağını açıkladı. Şirket daha önce de aralarında Core Scientific, Rhodium Enterprises gibi madencilik şirketleri ve madencilik zulası Luxor Technologies’e 200 milyon dolarlık yatırım yapmıştı. Son olarak duyurulan 300 milyon dolarlık yatırım hamlesiyle Celsius Network bu yıl Bitcoin madenciliğine toplamda 500 milyon dolar yatırım elde etmiş olacak.

Celsius Network

Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, söz konusu yatırımın Kuzey Amerika’daki Bitcoin madenciliği hash oranı ve güç kapasitesini genişletmek için yapıldığını duyurdu. Ayrıca Mashinsky’a göre şirket yıl sonuna kadar yeni yatırımlara devam edecek.

Öte yandan şu anda Celsius Network bünyesinde toplamda 22 bin adet Antminer S19 serisi madencilik cihazı bulunuyor. Celsius Network geride bıraktığımız ay WestCap’in liderlik yaptığı yatırım turunda 400 milyon dolarlık yatırımla değerlemesini milyar dolara arttırmıştı.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Kaşif

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle