0

Tunuslu Ons Jabeur'a karşı oynadığı tenis maçında Japon Naomi Osaka'yanın burnuna konan kelebekten dolayı Avustralya Açık'ta maça ara verildi…

Britney Spears'ın destekçileri, şarkıcının ABD'de yasal bir kavram olan muhafazakarlık davası sırasında Los Angeles, California'daki bir adliye binası önünde toplanıyor. Bir yargıç, şarkıcının babası Jamie'nin mali durumu üzerinde daha fazla kontrol sahibi olma talebini reddetti.

Endonezya, Jakarta'nın eteklerinde, Tangerang'da, Çin Ay Yeni Yılı öncesinde bir fabrikada kuruyan tütsü çubukları arasında bir kedi görülüyor.

Kiev, Ukrayna'da görüldüğü gibi, bu hafta Avrupa'nın bazı bölgelerine şiddetli kar yağdı.Glasgow'daki Victoria Park'tayken bir çocuk dev bir kardan adama bakıyor.

Bangkok'ta, turistleri şehir içinde taşımak için kullanılan tuk tuklar, pandemi sırasında seyahat yasakları ve sınırların kapatılması nedeniyle boşta görülüyor.

Genetik durumu onu kolsuz bırakan 16 yaşındaki bir dansçı olan Vitoria Bueno, Brezilya'nın Santa Rita do Sapucai kentindeki Inatel Tiyatrosu'ndaki Andrea Falsarella bale akademisinden bir dansçı arkadaşına makyaj yapmak için ayağını kullanıyor.

Alman Jacqueline Lolling, Almanya'nın Altenberg kentinde düzenlenen IBSF İskelet Dünya Şampiyonası bayanlar iskelet yarışmasında yarışıyor.

Myanmar, Mon Eyaleti, Mevlamyine'de askeri darbeye karşı düzenlenen bir gösteri sırasında polis bir protestocuyu tutukladı.

Thatcher Michael Fahy, İrlanda'nın Galway kentinde bulunan 200 yıllık bir kulübenin çatısının tarağını onarıyor.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Kaşif

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle