0

BlueStacks’i kullanarak Android cihazlarınızın üzerinde çalıştırdığınız neredeyse tüm uygulamaları çalıştırabilir ve maksimum performans ile uygulama ve oyunları bilgisayar üzerinden kullanabilirsiniz.

Bir nevi Android emülatörü diyebileceğimiz BlueStacks’in kullanımı oldukça kolaydır. Program son derece basit ve kullanıcı dostu bir kurulum ve arayüze sahip. Birkaç adımı onayladıktan sonra başlayan kurulum işlemi ilk sefere mahsus yalnızca biraz zamanınızı alacak. Daha sonraki çalıştırmalardaysa beklemenize gerek kalmadan BlueStacks anında çalışmaya hazır olarak karşınıza gelecektir.

BlueStacks İndir

BlueStacks ile şimdiye kadar bilgisayarınızda çalıştıramadığınız tüm Android uygulamalarını çalıştırabilir, oyunları oynayabilir ve Google Play Store hesabınızı bağlayarak telefonunuz üzerinde yer alan uygulamaları bilgisayarınıza da ekleyebilirsiniz. Bu sayede çapraz platform desteği olmayan yada masaüstü sürümleri olmayan uygulamaları kolaylıkla uyum sorunu yaşamadan kullanabilirsiniz.

Ücretsiz bir yazılım olarak sunulan BlueStacks’in Windows’un tüm sürümleri, Mac OS ve Linux dağıtımları için kurulum dosyaları yer almaktadır. Anlayacağınız BlueStacks’i ne tür bir bilgisayar ve işletim sistemi kullanıyor olursanız çalıştırmanızın önünde hiçbir engel yok. Siz de Android oyunları ve uygulamaları uyum sorunu yaşamaksızın masaüstü bilgisayarlarınıza aktarmayı isteyenlerdenseniz, aşağıdaki link yardımıyla BlueStacks’i indirebilir ve yazılımın size sunduğu Android dünyası avantajından faydalanmaya başlayabilirsiniz

Kaynak: Program indirme sitesi – www.indirshop.com


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Kaşif

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle