0

Türk Lirası'nın kaybettiği değerler karşısında gelen çeşitli zamlara bir yenisi daha ekleniyor. Dolar kurunun bir günde yüzde 15’e varan artış göstermesiyle birlikte akaryakıta çok büyük zam geliyor.

Bugüne kadar akaryakıt zamları ile ilgili haberleri doğru çıkan Bloomberg HT, bu gece yarısından itibaren akaryakıta gelecek zam miktarını açıkladı. Tarihin en yüksek zamlarından biri yapılacak ve benzine 1 lira 1 kuruş, motorine 1 lira 5 kuruş, otogaza (LPG)  65 kuruş zam gelecek. Bundan 5 gün önce akaryakıta yaklaşık 50 kuruş zam gelmiş ve bunu "büyük zam" olarak sizlere aktarmıştık. Bu seferki zam ile çıta daha da yükseğe taşındı.

Söz konusu zammın ardından İstanbul Avrupa yakasında benzinin ortalama litre fiyatı 9,66 TL, motorinin 9,77 TL, otogazın ise 8,23 TL olacak. Dizel fiyatı, benzin fiyatından yüksek olmaya devam edecek. Altı gün önceki fiyatlar ile karşılaştırıldığında yaklaşık 1,50 TL'lik zam söz konusu olacak. Zamlar konusunda henüz EPGİS'ten resmi açıklama yapılmadı. EPGİS'in açıklaması sonrasında zamlar gece yarısı yansıyacak .


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle