0

DC çizgi roman evreninin ve genel olarak eğlence sektörünün en popüler karakterlerinden birisi olan Batman'in bildiğiniz üzere yeni bir filmi geliyor. Geçtiğimiz saatlerde filmden yeni görseller paylaşıldı

Görsellere baktığımızda filmin ana karakteri konumundaki birçok karakteri görebiliyoruz. Görsellerde özellikle filmin ana kötüsü The Riddler'ın dikkat çektiğini söylemek gerek. Şu ana kadar diğer karakterlerle ilgili birçok şey görmemize rağmen ana kötü sır gibi saklanıyor diyebiliriz. Oyuncunun kalitesi de göz önünde bulundurulduğunda Heath Ledger'ın Joker'i kıvamında bir performans beklentisi oluşmadı değil. Bahsi geçen görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Alternatif bir evrende geçecek olan The Batman filminin çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlandı. Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). 4 Mart 2022'de vizyona girecek.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle