0

iQoo Neo 8'in şirketin nesil amiral gemisi akıllı telefon serisi olarak yakında piyasaya sürüleceği bildiriliyor.Sözde akıllı telefon serisinin geçen yıl Çin'de piyasaya sürülen iQoo Neo 7 serisinin yerini alması bekleniyor. Çinli üreticinin yaklaşan serisiexpected to include two models as part of its lineup — a vanilla iQoo Neo 8, and a higher-end iQoo Neo 8 Pro.Yaklaşan amiral gemisi akıllı telefon serisi şimdi, gelecek serinin ekranı, kamerası, performans birimi özellikleri ve tasarımıyla ilgili bazı temel özellikleri öneren en son ipuçlarına tabi tutuluyor.
Tipster Digital Chat Station tarafından Çin mikroblog sitesi Weibo'da yayınlanan ve Twitter'da tipster Mukul Sharma tarafından yeniden paylaşılan bir gönderiye göre, yaklaşan iQoo Neo 8 serisi, 1.5K çözünürlükte görüntüleme sunarken aynı zamanda yüksek frekanslı PWM'yi de destekleyen bir ekrana sahip olabilir. karartma Yukarıda bahsedildiği gibi, seri bir vanilya iQoo Neo 8 ve iQoo Neo 8 Pro içerebilir. Bu arada, MySmartPrice tarafından hazırlanan bir rapor, serinin önceki iQoo Neo 7 serisine benzer ekran boyutlarına sahip olabileceğini öne sürüyor. Bu, iQoo Neo 8 serisinin 6,78 inç AMOLED ekrana sahip olmasının beklendiği anlamına gelebilir. 

Tipster, üst düzey iQoo Neo 8 Pro'nun bir Snapdragon 8+ Gen 1 SoC'ye sahip olmasını bekliyor. Bu arada, tipster, vanilya iQoo Neo 8'in henüz duyurulmamış bir MediaTek Dimensity 9200+ SoC ile donatılabileceğini ekledi. MediaTek, mevcut nesil amiral gemisi MediaTek Dimensity 9200 SoC'yi daha geçen yıl Kasım ayında piyasaya sürmüştü.Weibo'daki gönderi ayrıca iQoo Neo 8 serisinin 120W hızlı şarj desteği sunmasını öneriyor. Hatırlamak gerekirse, selefi iQoo Neo 7 serisi de 120W hızlı şarj sunuyor. Tipster ayrıca yaklaşan akıllı telefon serisinin arkada 50 megapiksel birincil kamera barındırmasını bekliyor. Serinin 16 GB'a kadar RAM ve 256 GB dahili depolamaya sahip olması bekleniyor.Ayrıca iQoo Neo 8 serisinin Çin'de Mayıs 2023'te piyasaya çıkacağı iddia edildi. iQoo Neo 7 serisi Çin'de geçen yılın sonlarında iQoo Neo 7, iQoo Neo 7 5G, iQoo Neo 7 SE ve bir iQoo ile çıkış yapmasına rağmen Neo 7 Racing Edition, şimdiye kadar Çin'de bulunan iQoo Neo 7 SE'nin yeniden markalanmış bir versiyonu olan iQoo Neo 7 modeli kadar yalnızca bir akıllı telefon Hindistan'a ulaştı. Bu nedenle, iQoo'nun bu sefer sözde iQoo Neo 8 serisi ile Hindistan'da daha fazla sürüm piyasaya sürüp sürmeyeceği henüz görülmedi.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle