0

Counter-Strike 2 resmiyet kazandı ve bazıları için bugün geliyor. Twitter'daki bir gönderide Valve, CS2 için sınırlı bir testin bugün başladığını yazıyor ve bunu "her sistemin, her içeriğin ve CS deneyiminin her parçasının elden geçirilmesi" olarak tanımlıyor. Oyun için bir web sitesi oyunu "Counter-Strike tarihindeki en büyük teknik ilerleme" olarak tanımlıyor ve yıllarca güncelleme ve yeni özellikler vaat ediyor.

Oyunun 2023 yazında çıkması bekleniyor. Oynaması ücretsiz olacak.

CS2, Valve'ın Source 2 motorunu temel alır ve iyileştirilmiş sis bombaları ve Valve'ın "sunucuların tam olarak hareketin başladığı, bir atış yapıldığı, ateşlendiği, veya bir nade atılır.” (Ayrıca bir video, birinin başka bir el bombasıyla el bombasının dumanını temizlediğini gösteriyor.) Oyunda ayrıca yenilenmiş haritalar, daha iyi görseller, kullanıcı arabirimi geliştirmeleri, yeniden işlenmiş ses ve daha fazlası olacak.

Valve, "Dünyayı Seviyelendirmek" başlıklı bir videoda haritaların CS2'de yeni bir görünüme kavuşacağını ancak deneyimli oyuncuların becerilerinin devam etmesi gerektiğini söylüyor. Şirket ayrıca oyunlardaki haritaların üç "katmanından" bahsediyor. Dust II gibi küçük görsel ince ayarlara sahip ancak temelde değişmeyen ve insanların tanıdık bir ortamda yeni oyun için bir fikir edinmelerini sağlayan "mihenk taşı" seviyeleri vardır. Yükseltilmiş veya elden geçirilmiş, Source 2 özellikleri eklenmiş veya tamamen yeniden oluşturulmuş haritalar da vardır.

Şirket, Çarşamba günü "sınırlı bir test" başlatacağını ve insanların"Valve resmi sunucularında son oynama süresi, güven faktörü ve Steam hesabı durumu" gibi faktörlere göre seçileceğini söyledi. Seçilirseniz, CS:GO ana menüsünde kaydolmanıza izin veren bir bildirim alacaksınız. İnsanların deneyimlerini yayınlamalarına ve videolarını yayınlamalarına izin verilir, bu nedenle oyunu oynayamayan bizler bile iyileştirilmiş duman ve ışık efektlerine iyice bakmalıyız.

Şimdilik, Deathmatch ve "derecesiz rekabetçi çöpçatanlık" modlarında Counter-Strike'ın ünlü Dust II haritasındaki sınırlı testi oynuyor olacaksınız, ancak Valve diğer modların ve haritaların gelecekteki test sürümlerinde geleceğini söylüyor. Sınırlı test ayrıca şimdilik yalnızca Windows'ta mevcut, macOS veya Linux'ta mevcut değil ve SSS'de Valve'ın Steam Deck avuçiçi cihazından hiç bahsedilmiyor.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle