0

VALORANT’ın 4. Bölümü "Karmaşa" 11 Ocak’ta başlayacak. Bu gelecek bölüm ile beraber de oyuna yeni bir ajan ekleniyor. VALORANT’ın 18. ajanı olacak olan bu karakter içinse VALORANT Youtube kanalında bir tanıtım videosu yayınlandı.

Karakterimizin adı "Neon" kod adı ise Sprinter (Koşucu), kendisi düellocu bir ajan olacak. Bu da demek oluyor ki bomba kurma alanlarına girmekte kolaylık sağlayacak ajanlardan biri olacak. Tanıtım videosunda karakterin hem dış görünüşünü hem de yetenekleri hakkında fikir sahibi olabileceğimiz görüntüler yer alıyor.

Neon'un Yetenek Havuzu

Neon’un yetenek havuzuna gelecek olursak, videoda gösterilen yeteneklerin hangi tuş atamalarına (Q, E, C, X) denk geldiğine dair kesin bir bilgi yok. Yine de videodan görüldüğü kadarıyla, yeni ajanımızı diğerlerinden ayıracak olan en büyük özellik, kendisinin hızlı bir şekilde koşabilecek olması ve koşmasına ek olarak karakterimiz yerde hızlı bir şekilde de kayabiliyor.

Neon’un bir diğer yeteneği de, KAY/O’nun bombasına benzer, KAY/O’dan farklı olarak aynı Breach’in E yeteneği gibi düştüğü yerin çevresindeki alanı sarsan bir bombası var gibi görünüyor. Yeni ajanımızın başka bir özelliği ise, kendisinin sağı ve soluna yüksek bir duvar açmasını ve bu şekilde akıl oyunları yapmasını sağlayan bir yetenek. Böylece kendisi, hızlı bir şekilde bomba alanlarına girebilirken, aynı zamanda duvarının içinden çıkıp rakiplerini öldürebiliyor. Duvarı aynı zamanda hasar verecekmiş gibi de duruyor ancak videoda buna örnek bir şey görmedik.

Videonun sonlarına doğru da Neon karakterinin vurulduğunu görüyoruz. Ancak anladığımız kadarıyla bu onu öldürmüyor. Neon’un gözleri ve parmakları parlıyor, üstüne üstlük parmağından ateş etmeye başlıyor. Bu da Neon’un muhtemelen ulti yeteneği olacak.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Acemi

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle