0

Sony Gaming TV X90L mükemmel oyun özellikleriyle tanıtıldı. Bu yıl piyasaya sürülen, giderek büyüyen premium Sony TV serisine katılıyor. Game TV X90L, 4K ekrana ve 120 Hz'lik yüksek yenileme hızına sahiptir. Sony TV X90L, 55 inç, 75 inç ve 98 inç seçenekleriyle gelir. Şirkete göre yeni Sony TV, PS5 oyunları için iyi hazırlanmış.

Sony'nin en yeni Oyun TV'si X90L, PS5'in içeriğini otomatik olarak algılayabilir ve uygun görüntü modunu eşleştirebilir

Sony TV X90L, iki tam kanlı HDMI 2.1 bağlantı noktasına sahiptir ve değişken yenileme hızlarını destekler. Sony, oyun ayarlarını optimize etmek için modele bir oyun geliştirici işlevi de ekledi. Siyah denge ayarını, VRR anahtarını, hareket bulanıklığını azaltmayı ve hedef işaretlerini sorunsuz bir şekilde yerleştirmek için pratik bir araç içerir. Oyun sırasında oyun ekranı daha net ve pürüzsüzdür ve ekran yırtılması veya bulanıklığı neredeyse tamamen ortadan kaldırılmıştır.

Sony TV X90L'de bulunan HDR otomatik eşleme ve içeriğe uyarlanabilir görüntü modu, PS5 odaklı bir geliştirmedir. Sony PlayStation 5 konsolu, X90L'yi tanıyabilir ve en uygun HDR ayarını otomatik olarak seçebilir. Sony TV X90L ayrıca PS5 içeriğini otomatik olarak algılar ve uygun görüntü moduyla eşleştirir.

Sony TV X90L yüksek performanslı TV'ler, PS5 dışındaki diğer oyun konsolları için de kullanılabiliyor. Mükemmel yenileme hızı ve görüntü geliştirme teknolojileri, oyuncular için sürükleyici bir oyun deneyimini garanti edecek.

Sony TV X90 L, Çin'de 55 inçlik TV için 7.499 yuan (~1.085$) ve 65 inçlik model için 8.999 yuan (~1.302$) olarak fiyatlandırılmıştır. 75” Sony TV X90L 12.999 yuan (~1.881$) iken, 98 inçlik model 39.999 yuan (~5.787$) fiyat etiketine sahip. Yeni Sony TV'ler, JD.com gibi perakende platformlarından edinilebilir.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle