0

Sony, Samsung ve Xiaomi gibi diğer ana akım markalardan çok daha az telefon piyasaya sürdü, ancak ürünleri genellikle en iyi Android akıllı telefonlar listemizde yer almak için yarışıyor . Sony, Xperia serisindeki küçük değişikliklerle oynadıktan sonra, belirli bir tasarım dili ve teknik özellik şablonuna odaklandı ve sızıntılar, yaklaşmakta olan Xperia 1 V'nin sapmayı reddettiğini gösteriyor. Şimdi, havayı daha da temizlemesi gereken telefon için bir lansman tarihimiz var.

Sony bir tweet'te "sonraki Olan" Xperia 1 V'nin 11 Mayıs 2023'te dünya çapında piyasaya sürüleceğini doğruladı. Lansman, Japonya'da Doğu Saatine göre gece yarısı saat 13:00'te başlıyor. Etkinlik YouTube'da canlı olarak yayınlanacak. 

Tweet'in dili ve video teaser, Sony'nin yalnızca Xperia 1 V hakkında konuşacağını ima ediyor gibi görünüyor. Ancak şirket, Xperia 1 IV'ün başrolde olduğu geçen yılki etkinlikte Xperia 10 IV'ü tanıttı. Bu nedenle, şirketin Apple gibi "bir şey daha" çekmesi ve daha küçük Xperia 10 V'yi tanıtması mümkün.

Tasarım ve teknik özellikler söz konusu olduğunda, Xperia 1 V ile ilgili önceki sızıntılar ve söylentiler, bu yıl en iyi ihtimalle yükseltilmiş iç aksamlarla tanıdık bir rollercoaster'da olduğumuzu gösteriyor. Dış tasarım, dikey olarak yerleştirilmiş üçlü arka kamera yapılandırması, 6,5 inçlik ekran, tanıdık parmak izi okuyucu ve deklanşör yerleşimi ve eski dostumuz olan kulaklık jakı ile değişmeden kalır.

İçeride, Sony'nin tamamı 5.000 mAh pille çalışan bir Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC ve 16 GB RAM kullanması bekleniyor. Birincil kamera 48MP sensör olabilirken, selfie kamerası dahil diğer kameralar 12MP birimler olmalıdır.

Bununla birlikte, Xperia 1 IV eski püskü bir telefon değildi ve söylentiler doğruysa, halefi de sağlam, çok yönlü bir paket olabilir. Tek pişmanlığımız, Sony'nin telefonun arkası için yeni bir tasarım kullanma konusundaki isteksizliği olacaktır.



Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Acemi

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle