0

Netflix, yeni korku filmi Mr. Puzzles Wants You To Be Less Alive’ı yayınladı. Ancak bu film diğer Netflix Orijinal yapımlarından farklı. Çünkü kısa filmin senaryosu tamamen Yapay Zeka algoritmaları yazdı. Bir kez daha yapay zekanın giderek daha fazla işlev kazandığını bize gösteriyor.

Gelecekte yapay zekanın çok daha fazla üretimde bulunması muhtemel. Bununla birlikte, birçok meslek de artık yapay zeka tarafından yapılıyor. Bu filmde de görüldüğü gibi algoritmalar hızlı bir öğrenme kabiliyetine sahip olduğunu kanıtlıyor. 

Netflix, Korku Filmi için Yapay Zekaya 400 bin saat film izletti

Pop Culture‘ın haberine göre, Mr. Puzzles Wants You To Be Less Alive isimli film için ekip, Yapay zekaya korku filmleri izletti. YouTube’daki video yazısında, “Bir robotun 400 bin saatten fazla korku filmi izlemesi ve ardından kendi korku filmini yazması için Keaton Patti’yle çalıştık. İşte ortaya çıkan şey.” ifadesi yer aldı.

Bu arada, kısa animasyon türündeki bu yeni Netflix korku filmi elbette bir yapımdan esinlendi. Film ekibi, algoritmanın Testere’den ve serideki Jigsaw karakterinden ilham aldığını doğruluyor. Mr. Puzzles Wants You To Be Less Alive’ın konusuna gelecek olursak, filmde şeytan maskeli kötü bir adam başrol.

Mr. Puzzles, Jennifer adında bir kadını terk edilmiş bir depo gibi bir yere kapatıyor. Ardından Jennifer’ı bir dizi tuzakla sınıyor. Küçük bir yardımla kısa süre sonra Jennifer, Mr. Puzzles’ı nasıl yeneceğini anlamaya başlıyor. Bu filmle birlikte, yapay zekanın daha önceki hiçbir yapıma benzeyemeyen bir film ortaya koyduğunu görüyoruz.

Netflix Is A Joke Kanalının Film ile İlgili Paylaştığı Video


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Kaşif

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle