0


ÖNEMLİ UYARI:sitemizde anlatılan işlemlerin bir çoğu firmamız tarafından denenmiş olup sorunsuz olarak çalışmakta olmasına rağmen %100 doğruluğundan
emin olamayız.Bu nedenle yapacağınız işlem sizin sorumluluğunuzdadır.Yapıp yapmamak size kalmış bir durumdur.Eğerki emin olamadıysanız işlemden
firmınızamıza gönderim sağlayabilirsiniz.

SAMSUNG GALAXY J7 Prime (G610F  ) cihazınıza yazılım yükseltme yapmak isterseni veya yazılımız bozuldu (çöktüyse) cihazınıza yazılım yüklemeniz gerekmetedir.

Yazılım yükleme hernekadar bilgilere zarar vermese dahi siz her ihtimale karşı bilgilerinizi yedekleyiniz.Çünkü kimi yazılımlarda bilgiler silinmektedir.
Bilgileri yedekleme hakkında bilgi sahibi değilseniz.Bilgi yedeklemek bölümümüzde aradığınızı bulabilirsiniz.

Android Bilgi Yedekleme Hakında bilgi almak için tıklayınız

Yükleme yapabilmeniz için gereken dosyalar:

1.Odin 3.09 Download





2.G610FDDU1APJ2_OJV1APJ2

3.G610FDDU1AQG2_OJV1AQG2

4.TUR-G610FDDU1AQE4-20170601144753(turkey)

alternatif

4.TUR-G610FDDU1AQE4-20170601144753(turkey)

alternatif

4.TUR-G610FDDU1AQE4-20170601144753(turkey)

Bütün dosyaları indirdikten sonra Winrar dosyasını bir klösöre çıkartınız.

Download mode'a geçiremediyseniz yada tuşlarınızda arıza varsa firmamız bünyesinde bulunan Download Hub'lardan satın alabilirsiniz.


Download hub kullanımı:

Telefonunuzu kapatınız.Telefonunuzun usb girişine Download Hub'u Bağlayınız.3 saniye bekleyiniz.Cihazınız download mode'a geçtikten sonra
hub'ı çıkarınız.




Videolu anlatım:

Telefonunuzu kapatınız.Cihazı çalıştırırken Ses Kısma (-) Tuşu ve Orta tuşa basılı tutarak Cihazın power tuşuna basılı tutunuz.
Odin mode yazana kadar.Cihaz Download mode'a geçince tuşları bırakınız.

Bilgisayarda Odin 3.09'u çalıştırınız.Telefonunuzu usb aracılığıyla bilgisayarınıza bağlayınız.Sürücülerin yüklenmesini bekleyiniz.
Sürücüler başarılı bir şekilde yüklendiği anda Odin pronramında ID:COM kutucuğunda bağladığınız port'un numarası gözükecektir.

Çıkartığınız yazılımı.PDA'ya yükleyiniz.Bilgisayarınızın hızına göre bekleyiniz.4gb ve altı için 1dakika ve üzeri zaman dilimin de yükleme yapmasını bekleyiniz.
Yanıt vermiyora Düşerseki eğer programı kapatmayınız.Bekleyiniz biraz uzun sürecektir yazılımın boyutuna göre bekleme süresi artmaktadır.Yazılım işlendikten sonra
odine.Start butonuna basınız ve yükleme yapılırken kesinlikle telefon-bilgisayar bağlantınızı ayırmayınız.Mümkünse kabloyu dahi oynatmasaydınız.
Yazılın bittikten sonra Reset yazacak.Cihazı resetledikten sonra ID:COM kısmında PASS yazısı yazdığında cihazınıza artık yeni yazılımınız yüklenmiştir Hayırlı olsun.

Saygılar

Microsphone Ekibi



Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Acemi

9 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    1. Otomatik download mod’a alıyorsa tuş takımı ile alakalı bir sorun olabilir , Download mode’den çıkmak İçin Ses yükseltme ve açma kapama tuşuna basılı tutun . Eğer kies ve ya brick mod’daysa kies yazılımı ile tekrardan çalışır duruma getirebilirsiniz

  1. 6.1.0 stock romunu telefona yükledikten sonra 8.1.0 oreo ya güncelleyebiliyormuyuz telefonun yazılım güncelleştirme bölümünden

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle