0

2021 yılını rekorlarla kapatmaya hazırlanan Samsung’un 2022 yılı içerisinde yeni rekorlara yelken açıcakmış gibi duruyor. Galaxy S22 amiral gemisi serisinin yanında tablet tarafında da önemli hamleler olacak. Yol haritası paylaşılmış durumda.

Samsung Yeni Yılda İddialı

Paylaşılan yol haritasına göre Galaxy Tab S8 serisi 4 farklı model ile geliyor. Snapdragon 898 ile donatılacak modellerden Galaxy Tab S8 için 1.2 milyon üretim hedeflenmiş. Galaxy Tab S8+ için 900 bin, Galaxy Tab S8 Ultra için ise 400 bin üretim hedefi var. Bu üç model muhtemelen Galaxy S22 ile birlikte tanıtılacak. Galaxy Tab S8 FE ise yeni yılın ikinci yarısında piyasada olacak ve 1.6 milyon üretim hedefleniyor. 

Diğer taraftan Galaxy Tab A8 orta seviye tablet modeli ve Galaxy Tab A7 Lite giriş seviyesi tablet modeli için de 11 milyon üretim hedefi mevcut. Pazarlama ve değişim gibi amaçlar da dahil toplamda 33.6 milyon tablet üretilecek. 

Dizüstü tarafında Galaxy Book 2 Pro ile Book 2 Pro 360 ve Galaxy Chromebook Go modellerini görüyoruz. Akıllı saat olarak Galaxy Watch5 ve kulaklık olarak Buds Pro2 ile Live2 görünüyor. Bunlar da yaz aylarından sonra peyder pey piyasada olacak.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Acemi

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle