0

Capcom’un başarılı video oyun serisi olan Resident Evil‘ın film serisini yeniden başlatacak olan yeni film Resident Evil: Welcome to Raccoon City‘den ilk yorumlar geldi.

“Oyuna Sadık”

Resident Evil: Welcome to Raccoon City geçtiğimiz günlerde yurt dışı basınından bazı kuruluşlara izletildi. İzleyenler spoiler olmadan film ile ilgili yorumlarını paylaştı. Yorumlara baktığımızda neredeyse herkes oyuna çok sadık bir film olduğunu belirtmiş. Önceki seriden daha güzel bir film olduğu da söylenilmiş fakat genellikle ne yazık ki film çok da başarılı bulunmamış. Filmin özellikler hayranları hedef aldığı ve seriyi bilmeden izleyenlerin film olarak çok tatmin kalmayacağı da belirtilenlerin içinde.

Resident EvilFilmin senaristliğini ve yönetmenliğini Johannes Roberts ele alıyor. 24 Kasım 2021′de vizyona girmesi beklenen Resident Evil filminin oyuncu kadrosu ve rolleri ise şu şekilde: Kaya Scodelario (Claire Redfield), Hannah John-Kamen (Jill Valentine), Robbie Amell (Chris Redfield), Tom Hopper (Albert Wesker), Avan Jogia (Leon S. Kennedy), Neal McDonough (William Birkin), Donal Logue (Chief Irons), Chad Rook ve Lily Gao.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Acemi

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle