0

Abonelerine her ay farklı oyunları ücretsiz olarak sunan PlayStation Plus için Aralık oyunları sızdırıldı. Sızıntı, Ekim ve Kasım aylarında verilecek oyunları daha önceden birebir bilen bir kullanıcıdan geldi. 

PlayStation Plus, Aralık ayında oyuncuları tatmin etmeyebilir

DeaLabs forumlarından BillBil-Kun isimli bir kullanıcı, yaklaşık 3 aydır PlayStation Plus için verilecek bütün oyunları yaklaşık 10 gün öncesinden birebir tahmin ediyor.

Sızıntıları nerden aldığını belirtmemekte ısrar eden kullanıcı, Sony’nin Aralık ayında oyunculara hediye edeceği 3 yeni oyunun ismini verdi. Son aylarda Sony’nin verdiği oyunlardan pek de memnun kalmayan PlayStation sahipleri, bu ay da hayal kırıklığına uğrayabilir.

1)Godfall Challenger Edition (PS5 | PS4)

Godfall, PlayStation 5‘in birinci parti oyunlarından biri olarak piyasaya çıkmıştı. Aynı dönemde PC için de piyasaya sürülen oyun 2021’in Ağustos ayında PS4 oyuncularıyla da buluştu. 

Daha önce Duelyst isimli Aksiyon / RPG oyununun da yapımcısı olan Counterplay Games tarafından geliştirilen yapım oyuncular tarafından beklenilen ilgili görememişti. Yapımın Metacritic not ortalaması 61/100.

2)Mortal Shell (PS4)

Geçtiğimiz yılın Ağusos ayında PS4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülen yapım, bu yılın Mart ayında Remastered versiyonu olan Enhanced Edition ile PS5 ve Xbox Series X|S oyuncularıyla da buluşmuştu.

Souls-like tarzı oyun yapısıyla dikkat çeken yapımın bu ay Xbox Game Pass için de ücretsiz olarak sunulmuş olması, PlayStation Plus aboneleri için tatsız bir sürpriz olabilir.

2) LEGO DC Super-Villains (PS4)

Lego temalı aksiyon / macera oyunlarından biri olan LEGO DC Super-Villains, 2018 yılında PS4, Nintendo Switch, Xbox One ve PC için piyasaya sürüldü. LEGO oyunlarının bilinen yapımcısı TT Games tarafından geliştirilen oyun, LEGO evreninde geçen en iyi yapımlardan biri olarak kabul ediliyor.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle