0

Çevrimiçi içerik sektörünün en büyük platformlarından Netflix ve müzik sektörünün en büyük platformu olan Spotify önemli bir iş birliğinde beraber duruyor. Netflix soundtrack müzikleri artık Spotify platformunda yer bulacak. 

Netflix Hub

Dizi, oyun veya filmlere ait soundtrack müzikler yıllardır önemli bir yere sahip. Pek çoğu listelerde hit olurken sayısız ödüle de layık görüldüler. Haliyle müzik platformları bu türe özel bir ilgi barındırıyor. 

Spotify

Spotify daha önce de Disney ile ortaklık yapmış ve platformun yapımlarına ait müzikler ve podcast yayınları için özel bir Hub oluşturulmuştu. Böylece tüm popüler müziklere tek bir yerden ulaşılması mümkünleşmişti. 

Netflix Hub da platformun içeriklerine ait müzikleri ve podcast yayınlarını barındıracak. Ayrıca müziklerin nasıl yapıldığına dair sahne arkası yayınlar da olacak. Squid Game, ‘Tick, Tick… Boom!, Money Heist ve Bridgerton gibi belirli içeriklerin lisanslı müzikleri sisteme yüklenmiş halde. 

Netflix bazı içerikler için Genişletilmiş Albümler adı koyulan bir kanal hazırlıyor. Sahne arkasına ait yayınlar işte bu kanalda yer bulacak. The Harder They Fall filmi için bu kanal hazır durumda. Zamanla yeni kanallar buraya eklenecek. Netflix Hub bir kaç ülke için kullanıma sunulmuş halde. 


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle