0

Motorola, Moto Watch 70 ve Watch 200 akıllı saatlerini resmen duyurdu . Bu, giyilebilir cihazların çevrimiçi perakendeciler tarafından ilk kez listelenmesinden aylar sonra geliyor . Akıllı saatler, farklı kullanıcı türlerine hitap eden özelliklerle dolu cihazlardır. Moto Watch 200 daha premium modelken, Moto Watch 70 daha uygun fiyatlı giriş seviyesi bir cihazdır.

Moto Watch 200, 45 mm alüminyum kasaya yerleştirilmiş 1,78 inç AMOLED ekrana sahip şık bir tasarıma sahiptir. Aynı zamanda 5ATM derecesi ile su geçirmezdir, böylece kullanıcılar su hasarı konusunda endişelenmeden yüzebilir veya duş alırken kullanabilirler. Saat bir kalp atış hızı monitörü, SpO2 ölçer, ivmeölçer ve altimetre içerir. 28'den fazla farklı sporu takip edebilir ve yerleşik GPS ile birlikte gelir.

Moto Watch 200, verileri Google Fit ve Strava ile senkronize ederek kullanıcıların fitness hedeflerini sorunsuz bir şekilde takip etmelerini sağlar. Cihaz ayrıca, doğrudan saatten arama yapmayı ve almayı mümkün kılan bir mikrofon ve hoparlöre sahiptir. Kaputun altında, düzenli kullanımla 14 güne kadar dayanabilen 355 mAh pil bulunur. Saat, Bluetooth 5.3 LE üzerinden kullanıcının telefonuyla eşleşir. Ayrıca cihaz, özellikle yaşlılar veya ekstra güvenlik önlemlerine ihtiyaç duyan herkes için yararlı olabilecek düşme algılama uyarılarına sahiptir.

Öte yandan Moto Watch 70, hala birçok özelliği bünyesinde barındıran daha uygun fiyatlı bir seçenek. Kavisli 1,69 inç LCD ekrana sahiptir, bu da onu takmayı rahat ve okumayı kolay hale getirir. Saat IP67 derecesine sahiptir, bu da onu suya ve toza karşı dayanıklı kılar, ancak Moto Watch 200 kadar su geçirmez değildir. Cihaz, kullanıcıların sağlıklarını ve esenliklerini takip etmelerini sağlayan bir kalp atış hızı monitörü ve bir sıcaklık sensörü içerir. Ayrıca 100'den fazla saat yüzü seçeneği sunarak kullanıcıların cihazlarını kendi tarzlarına uyacak şekilde özelleştirmelerine olanak tanır.

Moto Watch 70, Bluetooth 5.0 LE üzerinden eşleşir ve Moto Watch OS üzerinde çalışır. Aktif kullanım ile 10 güne kadar dayanabilen 355mAh bataryaya sahiptir. Dahili GPS'i olmamasına rağmen, atılan adımlar, kat edilen mesafe ve yakılan kaloriler gibi çeşitli etkinlikleri takip edebilir. Genel olarak Moto Watch 70, bütçesini zorlamayan güvenilir bir akıllı saat isteyenler için mükemmel bir seçenek.

Özellikler

Uyku takibi

7 günlük hava durumu özeti

Sürekli kalp atış hızı takibi

Kristal berraklığında lcd ekran

10 gün pil

Akıllı bildirimler


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle