0

Bu yıl ikincisi yapılacak Mobilefest Dijital Teknolojiler Fuarı ve Konferansı, 11-13 Kasım 2021 tarihlerinde hem fiziksel hem online olarak ziyaretçilerini ağırlayacak. Fiziksel etkinliklerin İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacağı fuara katılımcı olmak için mesafeler engel değil. Stantları, konferansları ve aynı zamanda tüm etkinlikleri ziyaret edebileceksiniz.

Mobilefest için hazırlanan sanal stant teknolojisi sayesinde online fuar deneyimi başka bir boyuta taşınıyor. Firmalar sanal stantlarında ürünlerini ve hizmetlerini çevrimiçi olarak sergileyebiliyor. Ziyaretçiler, sanal stantları ziyaret ederek yetkililer ile görüntülü veya yazılı şekilde sohbet gerçekleşebilecek.

Mobilefest 2021’de 5G, akıllı şehirler, IoT, sağlık, mobilite, yapay zeka, bulut bilişim, siber güvenlik ve yazılım teknolojileri başta gelmek üzere dijital teknolojilerin tümü ön planda olacak. Dijital dönüşümü hedefleyen şirketler, teknoloji geliştiricileri, hizmet ve teknoloji sağlayıcıları buluşacak. Girişimciler ile yatırımcılar buluşacak. Firmalar, yeni iş birlikleri için fırsatlar yakalayacak. Fuara yerli şirketlerin yanı sıra küresel firmalar ve ünlü isimler de katılacak.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle