0

Merhaba değerli kullanıcılarımız,müşterilerimiz,arkadaş ve dostlarımız;
Ben microsphone şirketi kurucusu Yusuf Hızarcı.Bildiğiniz üzere uzun zamandır microsphone ailesi olarak kapmsamlı bir şekilde yazılım eğitimlerine devam ederken aynı zamanda’da Onarım merkezimizde değerli müşterilerimize hizmet vermekteydik.Microsphone ailesi olarak hem yenilikçi hemde ailemizin daha’da büyüyüp her bir kesime ulaşması için artık daha düzenli istikrarlı ve kolay kullanım sunarak sizlere daha iyi hizmet vermeyi amaçlamaktayız.

Yenilikler neler?

Microsphone ailesi olarak bir çok yeniliğe imza attık bunları sizlere sıralamak gerekirse şöyle;

Microsphone E-ticaret’le Tanış

Microsphone ekibi olarak artık e-ticaret yani sanal satış ile artık ceptelefonu,tablet ve daha bir çok elektronik ürünü ucuz ve hızlı bir şekilde sizlere ulaştırmayı hedeflemekteyiz.Artık Microsphone ekibi bu electronik ürünleri yurdumuzun dört bir yanına hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaştırmakta olacaktır.Ayrızca kolay ve güvenilir ödeme sistemi şirketi olan iyizco ile bütün anlaşmalarımızı yapmış bulunuyoruz. Bu sayede güvenli alışverişin tadını doyasıya çıkarabileceksiniz.

Microsphone Blog Tam Gaz modu

Bildiğiniz üzere 6 yıldır aktif olan sitemiz üzerinden elimden geldiğince ve ekibimizin elinden geldiğince yorulmadan bıkmadan yıllardır yazılım dersleri verip bir çok konuda bir çok arkadaşımızı aydınlattık.Yeri geldi aradık yeri geldi mesajlaştık ve yeri geldi yorumlarda bir araya geldik.Evet artık blog sistemimizi değiştirip tam gaz moduna geçiyoruz 🙂 Blog sayfamızda artık içerikler daha kaliteli ve daha ulaşılabilir.Az reklam Çok iş politikasıyla artık sizleri ve bizleri bu değerli blogu kullanırken rahatsız edecek reklamlar olmayacak.Ve en büyük yenilik olarak siz değerli kullanıcı ve ziyaretçilerimizde içerik üretebilecek. Soru,story,resim,video hatta sizlerde dersler verebileceksiniz.Bu sayede blog sayfamızı dahada eğlenceli hale getirmiş oalcağız.Çünkü burası sizlerle değerli.

Microsphone Onarım Merkezi

Bir çoğumuzun bildiği üzere microsphone ailesi olarak cep telefon ve tablet onarım merkezimiz bulunmakta bu onarım merkezimizde bir çok yazılımsal ve mekanik onarımlar alanında uzman ekibimiz tarafından yapılmakta ve %98 üzerinde olumlu yorum alan bir onarım merkezimiz artık türkiye genelinden cep telefonu tablet arızalarını kabul ediyor.Anlaşmalı kargo ağlarımızla ücretsiz bir şekilde cihazınızı yollayıp teknik destek alıp dilerseniz. Yaptırmaktan vazgeçseniz dahi arıza tespit ücreti ve kargo ödemeden şeffaf ve güvenilir bir hizmetten faydalanmış olacaksınız .Onarım merkezimiz artık Yurdun Dört bir yanına hizmet sağlıyor.Aynı gün onarım garantisi ise cabası denemelisiniz kıymetli misafir ve arkadaşlarımız.

Microsphone Dosya Arşileri

Microsphone ailei içerisinde barındırdığımız tablet ve ceptelefonu dosylarımızı ücretsiz olarak kullanıma açtık artık kullanımı çok basit bir şekilde dosya yöneticinize girip bütün yazılım arşivlerimizi dilediğiniz gibi herhangi bir kota konulmaksızın indirip dilediğiniz gibi kullanabileceksiniz. yazılım ve çözüm arşivimiz sabit durmuyor takip eden arkadaşlarımız biliyor.30 tb üzerinde veri akışımız mevcut ve günden güne artıyor bu dosya arşivlerinden sende faylan diye artık Microsphone File Maneger var.Umarım keyifli bir şekilde faydalana bilirsin.

Microsphone ailesi olarak bu sistemleri geliştirdik umarım senin de hoşuna gider sende aileden birisin unutma bugün blog’da sende içerik ekle bu ailede sende yer almaya başla.Biz büyük bir aileyiz.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Kaşif

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle