0

John Wick” serisiyle Keanu Reeves, hayatının rolünü oynuyor.

Reeves gibi bir aktör için, Amerika’nın en sevilen aksiyon yıldızlarından biri olduğu ve “Point Break“, “Speed” ve tabii ki “The Matrix” gibi filmlerde rol aldığı düşünüldüğünde, bu oldukça açıklayıcı bir ifade.

Reeves, amansız ve durdurulamaz olmasıyla ünlü unvanlı suikastçıyla Pazartesi günü yayınlanan bir röportajda “Good Morning America“ya “John Wick gibi bir şeye sahip olabilmek eğlenceli bir karakter,” dedi. “Ama onu eve götürmüyorum.

Oyuncu, 2014 yılında başlayan aksiyon serisinin son filmi “John Wick: Chapter 4” ile 24 Mart’ta beyaz perdeye geri dönüyor.

Reeves, bir “John Wick” filmi çekmeye hazırlanırken, “John Wick araç kutusu” dediği şeyi bir araya getirirken “eğitimden önce eğitimle başladığını” söyledi. Filmlerde sergilenen, judo, jiu-jitsu ve silah manipülasyonunun bir karışımı – bilindiği şekliyle gun fu.

58 yaşında bu abartılı gösterileri yapmaktan yaşlanıp yaşlanmadığı sorulduğunda Reeves, hayranlarına “Henüz tam olarak orada değilim” güvencesini veriyor, ancak dördüncü “John Wick” filminin “beni daha da yakınlaştırdığını” söylüyor.

Kesinlikle yaşımı hissediyorum,” dedi ve aynı zamanda “daha deneyimli” olduğunu ve bu nedenle eylemin üstesinden gelmede başlangıçta olduğundan “daha verimli” olduğunu belirtti.

Reeves, insanların “John Wick: Chapter 4″ten tüm zamanların en büyük aksiyon filmlerinden biri olarak bahsetmesinin “havalı” ve “nazik” olduğunu söyledi.

Yani, filmin gerçekten destansı olduğunu düşünüyorum ve rolü oynamayı seviyorum” dedi. “John Wick’in dünyasını seviyorum.”

Reeves’in “John Wick” serisindeki rol arkadaşı Lance Reddick, 17 Mart Cuma günü öldü, aktörün temsilcisi ABC News’e “bu sabah doğal sebeplerden aniden vefat etti” dedi.

HBO’nun beğenilen draması “The Wire”da Baltimore polisi Cedric Daniels’ı da canlandıran Reddick, “John Wick” serisinde The Continental’in kapıcısı Charon olarak tekrar eden bir performansla rol aldı ve yakında çıkacak olan dördüncü filmde yer alacak.

Reeves, rol arkadaşının ölümünden önce “Günaydın Amerika” ile konuştu ancak daha sonra filmin yönetmeni Chad Stahelski ile ABC News’e bir açıklama paylaştı.

Sevgili arkadaşımız ve meslektaşımız Lance Reddick’i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. O mükemmel bir profesyoneldi ve birlikte çalışmak bir zevkti. Sevgimiz ve dualarımız eşi Stephanie, çocukları, ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte.” ifade. “Filmi onun sevgi dolu anısına adıyoruz. Onu çok özleyeceğiz.”


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle