0

Dün, Huawei Çin'de bir dizi yeni ürünü açıkladığı büyük bir etkinlik düzenledi. Bunlar arasında, Huawei P60 serisi ve Huawei Mate X3'e dikkat çektik.iki P60 serisi telefon, amiral gemisi bölgesinde Huawei'nin mirasını sürdürüyor. Şirketin uyum sağlaması gereken her şeye rağmen akıllı telefonlar, şirketin hala dünyanın en iyi teknolojilerinden bazılarına sahip olduğunu kanıtlayacak. 5G'yi kaçırsalar da kameraları 2023 amiral gemilerine meydan okumak için oradalar. Huawei Mate X3 söz konusu olduğunda, markanın yolculuğu katlanabilir segmentte devam ediyor. Bu cihazlar, 9 Mayıs'tan itibaren Avrupa'da rekabet etmeye hazırlanıyor.

HUAWEI P60 PRO VE MATE X3 AVRUPA'DA YOLCULUĞUNA BAŞLIYOR                                                  Huawei'nin küresel pazarlarda rekabet etmesinin zor olduğunu söylemeliyiz. Bununla birlikte, şirketin Çin ve küresel sürümler arasındaki boşluğu azaltmanın bir yolunu bulduğu görülüyor. Huawei P60 Pro ve Huawei Mate X3, 9 Mayıs'ta Almanya'da tanıtılacak. Samsung Galaxy S23 serisi, iPhone 14 Pro serisi ve Samsung Galaxy Z Fold4 serisi ile savaşmak zorunda kalacaklar. 5G bağlantısının olmamasına rağmen bu cihazların amiral gemisi segmentinde kendini kanıtlayacak donanıma sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Google Play Hizmetlerinin olmaması nedeniyle Huawei telefonlarının pek alakalı olmadığı söylenebilir. Evet, bu çoğu uluslararası tüketici için bir zorunluluktur. Ancak, bunu atlamak ve bu telefonlara GMS yüklemek o kadar da zor değil. 5G'nin olmaması bazı kullanıcılar için hala zor olabilir, ancak her zaman 4G LTE'nin fazlasıyla yeterli olduğunu düşünen başka bir taraf vardır.Marka, Huawei P60 Pro ve Mate X3'ün yanı sıra Watch Ultimate ve FreeBuds 5 TWS kulaklıkları da getirecek. Vanilya P60'ın veya dün Çin'de piyasaya sürülen diğer Huawei cihazlarının piyasaya sürüldüğü hakkında bir haber yok. Bu cihazların fiyatına ilişkin detaylar muhtemelen önümüzdeki birkaç hafta içinde açıklanacak.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle