0

Huawei’nin 2019 yılında Çin devletiyle doğrudan bağlantısı olduğu gerekçesiyle kara listeye alınmasının ardından sürdürebilirliği sağlamak amacıyla yaptığı en dikkat çeken hamlelerden biri de Honor’un satılması oldu. Shenzen Zhixin New Information Technology Coadlı konsorsiyumun bünyesine katılan şirket, günümüz itibariyle yaptırımlara takılmadan sektördeki faaliyetlerini sürdürüyor.

Counterpoint Research tarafından yayınlanan raporlara göre, Çin pazarında eski sahibi Huawei’nin yanı sıra Xiaomi’yi bile geride bırakmayı başaran şirket, şu sıralar önümüzdeki günlerde tanıtılacak Honor 60 serisi ile gündeme oturuyor. Üretici, yakın zamanda serinin standart modelinin tasarımını gözler önüne seren bir tanıtım videosu paylaştı. Kullanıcılar, Honor 60'ın yeni tasarımını genel anlamıyla beğenmişe benziyor.

Honor 60, İhtişamıyla Adeta Gözleri Büyülüyor

Honor 60 serisinin çıkış tarihi yaklaştıkça hakkında ortaya çıkan iddia ve raporların sayısında ciddi bir artış söz konusu. Hatırlarsanız telefon tanıtılacağı sunumun tarihini veren bir poster ile bizlere sunulmuştu. Şimdi de Çinli mikroblog sitesi Weibo üzerinden standart modelin tasarımını eksiksiz bir şekilde ortaya koyan bir video paylaşıldı. Peki cihaz nasıl bir tasarım sunuyor?

Akıllı telefon, gökyüzü öğelerini bünyesinde barındıran degrade mavisi arka panel tasarımına sahip. Aynı zamanda sol üst köşede çift halkalı kamera kurulumu bulunuyor. Bu iki halkanın arasına da makro ya da telefoto olması muhtemel bir sensör konumlandırılmış.

Buna ek olarak arka panelde cihazın tutuşunu kolaylaştıran eğri kenarlar bulunuyor. Ön tarafta kavisli bir ekran kullanan akıllı telefonun dört köşesi de oval bir yapıda. Zaten paylaşılan videoda bu detaylara fazlasıyla vurgu yapılıyor.

60 Serisi; Honor 60, Honor 60 Pro ve Honor 60 SE olmak üzere üç farklı modeli bünyesinde barındıracak. Cihazların teknik özelliklerine dair çok fazla detay olmasa da, standart ve Pro modelin 66W, SE modelinin ise 40W hızlı şarj desteğine sahip olacağını söyleyebiliriz.

Honor 60 serisi, 1 Aralık Türkiye saati ile 14.30’da düzenlenecek Çin etkinliği ile kullanıcıların beğenisine sunulacak. 

Honor 60'ın 2. Ön Gösterim Videosu


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle