0

HBO MAX’IN TÜRKİYE’YE GELECEĞİ DUYURULDU

WarnerMedia’nın dijital yayın platformu HBO Max Türkiye’ye geliyor. Firma bugün yaptığı açıklama ile 2022 yılında Türkiye’de de yayınlanacağını duyurdu. 
HBO Max aralarında Türkiye’nin de yer aldığı çok sayıda ülkede 2022 yılında hizmete verecek. Bununla birlikte Avrupa’da 27, dünya genelinde ise 67 farklı yerde yayın yapacak. 2026 yılında 190’dan fazla ülkede gösterilmesi hedefleniyor.

HBO Max’in Türkiye fiyatı henüz belirsiz, ancak özel fiyatlandırma yapılacağı duyuruldu. Bugünki duyuruya göre İspanya ve Baltık gibi ülkelerde yeni fiyatlar açıklandı. 26 Ekim’den itibaren İspanya’daki kullanıcılar aylık 9 Euro’ya, yılda ise 70 Euro’ya HBO Max’i kullanabilecek. Yıllık ücret 12’ye bölündüğünde aylık 60TL’ye tekabül etmekte. Türkiye’de fiyatının 50-60TL arasında değişebileceği konuşuluyor.

HBO Max’ın bugünki duyurusunda; Avrupa kullanıcılarının Warner Bros, HBO, DC, Max Originals ve Cartoon Network gibi sinema filmlerini sinemadan 45 gün sonra ücretsiz bir şekilde izleyebileceğini duyurdu. fakat bu ülkeler arasında Türkiye bulunmuyor. 2019 yılında Türkiye’de  yürürlüğe giren sinema düzenlemesine göre vizyona giren filmlerin 5 ay boyunca bütün dijital platformlarda yayınlanması yasaklanmıştı. Yönetmelikte bir değişiklik yapılmaması halinde HBO Max’in “sinemadan hemen sonra izle” özelliği maalesef artık ülkemizde kullanılamayacak. Vizyona giren filmler, en erken 5 ay sonra yayınlanabilecek.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Acemi

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle