0

GeForce Now, iki yıldan fazla bir süredir ülkemizde hizmet gösteriyor. Uzaktaki güçlü bir bilgisayara bağlanarak oyun oynamamıza imkan sunan servis, özellikle düşük seviyede bilgisayara sahip kullanıcılar tarafından tercih ediliyor. Bu içeriğimizde GeForce Now’da oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan bahsedeceğiz.

En kaliteli GeForce Now oyunları!

Hearts of Iron 4

Diğer Hearts of Iron serisi oyunları gibi II. Dünya Savaşı'na odaklanır. Oyuncular tekli oyuncu modunda 1936 ve 1939 olmak üzere iki başlangıç tarihinden birini seçer ve istenilen ülke ile oynayarak ister tarihsel ister farklı türlerde ülkesini geliştirerek savaşta zafer kazanmaya çalışır.

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt, serinin diğer oyunları gibi Rivyalı Geralt'ın hikâyesini konu alır. İkinci oyunun sonunda yaşanan olayların üzerinden altı ay geçer ve Geralt'ın hafızası yerine gelir. Hafızasını geri kazanan Geralt, kayıp aşkı Yennefer'ı aramaya başlar.

Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2 ya da Dying Light 2 Stay Human, Dying Light'tan 20 yıl sonra, çeşitli parkur becerileri ile donatılmış Aiden Caldwell (seslendiren Jonah Scott) adlı yeni bir kahraman oyunun başrolünde yer alıyor. Oyuncular, şehirde hızlı bir şekilde gezinmek için çıkıntılara tırmanma, kayma, kenarlardan atlama ve duvar koşusu gibi eylemleri gerçekleştirebilir

Dying Light

Dying Light, Polonyalı oyun stüdyosu Techland tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayımlanan açık dünya birinci şahıs hayatta kalma korku aksiyon-macera video oyunudur. Dying Light Mayıs 2013'te duyuruldu ve Microsoft Windows, Linux, PlayStation 4 ve Xbox One için Ocak 2015'te piyasaya sürüldü.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077, CD Projekt Red tarafından geliştirilenve CD Projekt tarafından yayınlanan 2020 aksiyon rol yapma video oyunudur . Cyberpunk evreninde geçen bir açık dünya olan Night City'de oyuncular, yakın dövüş ve menzilli dövüş seçenekleriyle bilgisayar korsanlığı ve makinebecerileri kazanabilen V olarak bilinen özelleştirilebilir bir paralı asker rolünü üstlenirlerAna hikaye, V'nin vücutlarının üzerine yalnızca V tarafından algılanan vefat etmiş bir ünlünün kişiliğini ve anılarını yazmakla tehdit eden gizemli bir sibernetik implantla uğraşırken verdiği mücadeleyi anlatıyor; ikisi ayrılmak ve V'nin hayatını kurtarmak için birlikte çalışmalıdır.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle