0

VPN Nedir ?

VPN çevrim içi gizliliğinizi korumak için gerekli bir güvenlik aracıdır. VPN olmadan internet etkinliğiniz rahatlıkla engellenebilir ve başkaları tarafından izlenebilir. Buna tarayıcı geçmişiniz, indirdiğiniz dosyalar, çevrim içi banka bilgileriniz ve şifreleriniz de dâhil.

Bir VPN Neleri Saklar ?

  • Tarayıcı geçmişiniz gizli kalır
  • Online konumunuzu değiştirebilirsiniz
  • İnternet etkinliğiniz anonimidir
  1. 1 Express VPN


    Türkiye’deyseniz, coğrafi kısıtlamalar nedeniyle birçok popüler internet sitesinin uluslararası içeriklerine erişemediğinizi göreceksiniz. İyi VPN’ler bu içerik engellerini kaldırmanıza ve bundan çok daha fazlasını yapmanıza yardımcı olur. Amacınız ister Netflix ABD izlemek, ister torrent indirmek, video oyunları oynamak veya çevrimiçiyken anonim ve güvenli kalmak olsun, bunlar için ihtiyacınız olan önemli bilgileri derledim. ExpresssVPN bunların tümünü yapabiliyor.

  2. 2 Surfshark VPN


    Yaklaşık bir yıl içinde, yaklaşık 1,700 ülkede 63'den fazla sunucudan oluşan geniş bir kurmayı başardılar.

    Surfshark, daha da iyi hale gelmek için zaten etkileyici bir hizmet geliştirdi. Küçük bir fiyat artışı devreye girdi, ancak paranın karşılığını veren en iyi seçenek olmaya devam ediyor.

  3. 3 Nord VPN


    NordVPN, ve internet trafiğini gizlemek için VPN servisleri kullananların ilk tercihlerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Hizmet içerisinde yer alan şifreleme yöntemi, sizi özellikle ortak kullanımda olan Wi-Fi ağlarında korumayı amaçlıyor. Web aktiviteniz gizlenirken, rahatsız edici reklamlar ve siber saldırılardan da korunmuş oluyorsunuz

  4. 4 HMA VPN


    Dünya çapındaki 925 sunucusu ile dünyanın en büyük VPN sunucu ağı. HMA'ın diğer bir harika özelliği ise büyük dosyaları ücretsiz olarak paylaşabilmenizi sağlayan hızlı dosya yükleme servisi. Bu servisin iyi yanı düzenli e-posta sağlayıcılarını ve ftp web sitelerini pas geçmesi.

  5. 5 CyberGhost VPN


    CyberGhost Windows ve Mac'te torrent konusunda en iyi VPN'lerden bir tanesi. Güvenli eşler arası dosya paylaşımı için optimize edilmiş birçok farklı torrent sunucusuna bağlanabiliyorsunuz.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle