0

Merhaba arkadaşlar bu yazımızda en iyi resim düzenleme programlarını tanıtacağım.

Fotoğrafçılıkta çok çeşitli amaçlarla görüntü işleme fotoğraf düzenleme programları kullanılmaktadır. Fotoğraf düzenleme programları piksel tabanlı olarak çalışırlar. Görüntüyü meydana getiren en küçük birimlere piksel denir.

  1. 1 Adobe Photoshop


    Adobe Photoshop, şimdiye kadar geliştirilmiş en kapsamlı ve neredeyse tüm profesyonellerin ilk tercihi olmayı başaran grafik ve fotoğraf düzenleme yazılımıdır. Photoshop CC, aralarında BMP, GIF, JPG, PNG, PCX ve TIF’in de yer aldığı tüm fotoğraf formatlarını desteklemektedir. Dijital çalışmaların yanı sıra Photoshop aynı zamanda fiziksel fotoğrafları da içeri aktarma ve düzenleme konusunda son derece başarılı bir yazılım.

  2. 2 Pixlr


    Programın Photoshop özelliklerine daha yatkın olmasından dolayı, fazla deneyimi olmayan kullanıcıların zorlanma ihtimali olduğunu belirtmekle beraber, filtrelemeler ve fotoğraf düzenlemeler konusunda son derece başarılı bir programdır.

  3. 3 Adobe Lightroom


    Adobe Lightroom, bir görüntü düzenleme uygulamasıdır. İki programın bazı özellikleri paylaşmasına rağmen, birkaç nedenden dolayı Adobe Photoshop’tan farklıdır.

  4. 4 GIMP


    Gelişmiş bir resim oluşturma ve fotoğraf düzenleme programıdır. Gimp, açık kaynaklı bir program olup ücretsiz olarak indirilebilir. Adobe Photoshop'a alternatif olarak düşünülebilir. Başta Linux olmak üzere Windows, MAC OS X gibi işletim sistemlerinde de çalışabilir. Türkçe menü desteği de programın içinde mevcuttur.

  5. 5 PhotoScape


    PhotoScape eğlenceli ve kolay resim düzenleme programıdır. En çok tercih edilen fotoğraf düzenleme programlarından olan photoScape, Fotoğraflarınızı düzenlemek ve görselliğini artırmak için size fazlasıyla olanak sağlıyor.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle