0

MMORPG türü oyunlar eskiye nazaran daha az oyuncuya hitap etse de hala milyonlarca oyuncunun severek oynadığı oyun türleri arasında. Şu sıralar oyuncular arasında MOBA, Battlegrounds, FPS tarzında oyunlar rağbet gördüğü için yeni MMORPG tarzı oyunlar eskisi kadar çok çıkmıyor. Fakat yine de bu kaliteli MMORPG oyun olmadığı anlamına gelmiyor. Bu yazımda özellikle bulunduğumuz süreçte evde kalan oyuncular için çok sevilen ve ses getiren MMORPG oyunları listeledim, iyi okumalar.

  1. 1 World of Warcraft


    Bu oyun hakkında saatlerce konuşabilirim, vanilla zamanları da dahil oynamış biri olarak oyunun zaman geçtikçe bozulduğunu söyleyebilirim. Eğer başlamayı düşünüyorsanız Blizzard vanilla serverini tekrar açacak ve kesinlikle orada başlamanızı öneririm. Şu an WoW’a başlamak, Starwars’a yeni seriden başlamak ile aynı şey ve bu hatayı yapmanızı istemem. 


  2. 2 Metin 2


    Grafikleri gerçekten çok kötü ve diğer mmorpg oyunlardan hiçbir artısı yok. Standart bir uzak doğu oyunu olduğu halde ülkemizde gerçekten çok fazla tutuldu ve halada sayısını korumaya devam ediyor. Oyunda savaşçı,ninja,sura ve şaman seçenekleri ile kendinize uygun karakteri seçebilirsiniz.



  3. 3 Knight Online


    Knight Online için, internet cafelerin bir dönemki geçim kaynağı ve çocukların sınıfta kalma sebebi diyebiliriz. Bu oyundan fazla bahsetmeye gerek yok, seveni de sevmeyeni de çok ama tek gerçek, hepimiz bu oyunu biliyoruz.


  4. 4 Ultima Online


    Belki de şimdiye kadar yapılmış en ayrıntılı mmorpg oyunu. O kadar güzeldi ki, kendisinden sonra birçok 3d oyun çıkmasına rağmen uzun yıllar boyunca oynandı.


  5. 5 Guild Wars


    Kendine has grafik ve oynanışı ile kaliteli bir oyun özellikle PvP sistemi ile oyuncuları kendine çekiyor. Yalnız oyunda gelişmek için biraz bütçeye ihtiyacını var.



Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Acemi

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle