0

Bir bilgisayar için en önemli ekipmanlardan biri olan klavye bir oyuncu için çok önemlidir ve biz Microsphone ekibi  olarak sizin için en iyi bilgisayar klavyelerini derledik ve size sunacağız.

  1. 1 Steelseries Apex Pro


    Özelleştirme yapılmasa bile oldukça iyi bir oyun deneyimi sunan Apex Pro, tuş algılama yüksekliği en iyi klavyelerden biri. Her anahtar için çalıştırma noktalarını ayrı ayrı ayarlama imkanı sunan Apex Pro, doğrusal ve dokunsal anahtarlar arasında karar vermekte zorlananlar için bir melez klavye deneyimi sunuyor. Ek olarak klavyenin OLED ekranla da beğeni topladığını söyleyelim.

  2. 2 Logitech G513


    Cherry MX Red tuşlar, oyun oynamak için ideal bir klavyedir.  Bu klavyede Romer-G Linear tuşlar bambaşka bir deneyim sunuyor. Fiyatına göre oldukça iyi bir performans sunan bu klavye, en iyi oyun klavyeleri arasında gösteriliyor. Böyle bir klavyenin tek dezavantajı ise kolay kırılan tuşları. Tuşları temizlemek istediğinizde kolayca kırılabiliyorlar.

  3. 3 Corsair K63 Wireless


     Biliyorsunuz ki kablosuz oyun klavyeleri pek de yaygın değil. Bu durumu değiştirmeye kararlı olan Corsair K63 Wireless ile tanışın! Hiçbir şeyden ödün verilmeyen bu başarılı klavye, Cherry MX kırmızı tuşlarla birlikte geliyor. Kablosuz klavyelerin neler yapabileceğini gösteren K63 Wireless, şık tasarımıyla da dikkat çekiyor.

  4. 4 Asus ROG Strix Scope


    RGB aydınlatma ile donatılan Asus ROG Strix Scope, sade ve endüstriyel tasarımıyla dikkat çekiyor. Gereksiz süslemelerden kaçınılan bu klavyede, işlevsellik ön planda tutuluyor. Tam olarak ilan edildiği gibi sağlam, dayanıklı ve güvenilir bir deneyim sunan Strix Scope, özelleştirme ayarlarıyla da beğeni topluyor.

  5. 5 Razer Cynosa Chroma


    Neyse ki, bu klavyenin yaratıcıları tasarım zevklerini gerçekten etkilemedi, bu yüzden klavye tamamen kısıtlandı. Doğru, gökkuşağının tüm renklerinin aydınlatması yine de içine inşa edildi, en iyisi değil: tuşlardaki karakterler loş bir şekilde parlıyor ve karanlıkta, tuşlar arasında parlak bir parıltıyla parlıyorlar. Işığı kişiselleştirme yeteneği, en azından bir şekilde klavyeyi alacakaranlıkta çalışacak şekilde adapte etmektir.

  6. 6 Corsair STRAFE RGB Cherry MX


    Klavyenin kendisi, çıkarılabilir bir standla donatılmış geleneksel bir ünite düzenine sahiptir. Tuşların arka aydınlatması istediğiniz gibi yapılandırılmıştır ve en sevdiğiniz oyunlara göre tuşların kendisi özelleştirilebilir.

  7. 7 Logitech G910 Orion Spark


    Bu oyun klavyesi tehditkar görünüyor. En büyük cihazı doğal bir canavara dönüştürüyor!  Diğer tuşlar profilleri değiştirmeye yardımcı olur. Yine de diğerleri medya oynatıcıyı kontrol etmeye hizmet ediyor. Çok renkli ışıklar doğru uygulanmış - karanlıkta, sadece Latin değil, aynı zamanda noktalama işaretli Rusça harfler de açıkça görülüyor.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle