0

Merhaba arkadaşlar sizler için en iyi araba yarışı oyunlarını derledik. Umarım beğenirsiniz.

  1. 1 Forza Horizon 4


    Microsoft'un hız tutkunları için yaptıkları mükemmel oyun serisinden biri olan Forza Horizon 4 gerek oynanış hissi gerek oyun içi aktiviteler sayesinde yarış tutkunlarının gözdesi olmayı başardı.


  2. 2 Gran Turismo Sport


    Eğer yarış oyunlarından keyif alıyorsanız size kesinlikle Gran Turismo Sport'u tavsiye ederim. Gran Turismo Sport çok oyunculu, rekabetçi bir yarış ortamı sunmaya odaklanıyor ve görsel olarak en etkileyici oyunlardan bir tanesi ve diğer yarış oyunlarına göre grafikleri oldukça gerçekçi.


  3. 3 Onrush


    OnRush sıradan bir yarış oyunu değil. Takımlı bir savaş-yarış kombinasyonu. Amacınız kontrol noktalarına ulaşarak ve rakip takım oyuncularını olabildiğince acımasız şekilde parçalayarak puan toplamak. Grafikler oldukça etkileyici ve çok eğlenceli bir çoklu oyuncu deneyimi sunuyor. Değişik bir tür denemek isteyenlere şiddetle önerilir.


  4. 4 Dirt Rally 2.0


    Ralli oyunları geçmişte oldukça popülerdi fakat gittikçe bu popülerliği yitirdiler. Buna rağmen Codemasters’ın Dirt Rally oyunu çok büyük başarı yakaladı ve 2019 yılında bu oyunun ikinci versiyonu, Dirt Rally 2.0 piyasaya sunuldu. Grafikleri muhteşem hale gelen oyun, gerçekçiliği ve zorluğuyla adından bahsettiriyor. Bir ralli aracının ve yol koşullarının dinamikleri çok iyi yansıtılıyor. Zorlayıcı bir meydan okuma isteyenler ve arazi severler için bire bir.


  5. 5 Forza Motorsport 7


    700’den fazla araç seçeneği ile bu konuda varolan bütün yarış oyunlarından önde. Sonsuz özelleştirme olanakları ve 32 farklı pist de cabası.4K desteğine bir de direksiyon sistemi eklerseniz, gerçek bir araç kullanmadığınızı size kısa sürede unutturacaktır.


  6. 6 Driveclub


    Listemizin en eski oyunu olmasına rağmen hala oldukça ilgi görüyor Driveclub. Çok oyunculu, arcade bir yarış deneyimi sunan oyunun en önemli özelliklerinden biri sunduğu eşsiz manzaralar. Bu oyunda çok ileri özellikler bulamayacak olsanız da Benim detayla vaktim yok, yalnızca oyuna girip yarışmak istiyorum.” diyenler için çok uygun bir seçenek.



  7. 7 Project Cars 2


    Popüler yarış oyunu Need for Speed: Shift’i üreten takımın yaptığı simülasyon oyunu. Birçok farklı motor sporu alanında yarışma deneyimi sunuyor. Tek oyunculu modunda gerçek bir yarış pilotunun kariyerini oynuyorsunuz ve bu oldukça keyifli. Bir simülasyon olsa da araçların kullanılabilirliği cetvelin kolay tarafında.En önemli özelliklerinden bir tanesi, yarışlarınız sırasındaki hava koşullarını kendiniz simüle edebilmeniz.


  8. 8 Burnout Paradise Remastered


    Orijinal versiyonu Burnout Paradise’ın çıkış tarihinden 10 yıl sonra, yapımcısı Criterion Games aynı oyunu modernleştirdi. Bu, oyunun ne kadar sevildiği ve bu listede yer alması gerektiğini tek başına açıklar nitelikte. Akrobasi ve yıkım etrafında şekillenen bu yarış oyununu oynarken sıkılmanız güç. Nostaljik müzikleri ve yüzlerce çok oyunculu görevi ile kesinlikle güzel zaman geçirtiyor.


  9. 9 Need For Speed: Most Wanted


    Listedeki en eski oyun olmasına rağmen günümüzdeki en iyi araba yarışı oyunları arasında yerini alıyor gerek grafik gerek oyun içi aktiviteler olarak eski bir oyun olmasına rağmen gayet iyi ve oynamaktan sıkılmayacağınız bir oyun.


  10. 10 Assetto Corsa


    Assetto Corsa’nın en dikkat çekici özelliği, dev bir takım tarafından oluşturulmamış olmasıydı. Öyle ki, üreticileri yalnızca 5 kişiden oluşan bir grup. Buna rağmen oyun, aşırı detaylılığı ve gerçekçiliği ile simülasyon severlerden çok yüksek puanlar aldı.Bu oyunu oynamadan önce güzel bir direksiyon seti sahibi olmanız şiddetle önerilir. Araçların hissiyatı gerçekle inanılmaz benzerlikte ve oyun kumandası kullanıyorsanız bu özellik sizin için bir artıdan çok işkenceye dönüşebilir.



Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Acemi

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle