0

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere en iyi airpods markalarını araştırdık umarım beğenirsiniz.

  1. 1 Apple AirPods


    gösteremediği ses ve pil deneyimini kullanıcılarına sunan Apple Airpods tek şarjla 5 saate kadar müzik dinleme imkanı sunuyor. Kablosuz şarj kutusunda defalarca şarj olabilen Airpods 24 saatten fazla müzik dinleme olanağı sağlıyor. Tamamen dokunmatik olarak tasarlanan Apple Airpods ayrıca sadece Apple’ait olan sesli asistan Siri ile tüm işlemlerinizi yapabilmenize olanak sağlıyor.

  2. 2 Apple AirPods Pro


    Apple’ın yüksek teknolojik donanımlı yeni bluetooth kulaklık modeli olan Airpods Pro yenilenen tasarımı ve ekstra özellikleriyle ön plana çıkıyor. Aktif gürültü engelleyici sistemi ile dış sesleri neredeyse sıfıra indiriyor.  Tamamen dokunmatik olarak kontrol edilen Airpods Pro’nun üzerinde herhangi bir tuş bulunmuyor.Tek şarjla 4,5 saate kadar dinleme süresi sunan Apple Airpods Pro kablosuz şarj kutusu sayesinde defalarca şarj olarak 24 saate kadar kullanım sağlıyor

  3. 3 Tronsmart Encore Spunky Bud


    Tronsmart Encore Spunky Bud kablosuz kulaklık, hareket halindeyken en sevdiğiniz müziğin keyfini çıkarmanıza izin vermektedir. Sezgisel hareket kontrolü sayesinde eşsiz bir ses deneyimi sunan cihaz, 5.0 Bluetooth bağlantısı, IPX5 suya dayanıklı kasası ve Hi-Fi stereo ses deneyimiyle tasarlanmış gerçek bir kablosuz kulaklık özelliği taşımaktadır.

  4. 4 Xiaomi Mi Youth Edition 2. Nesil


    Tasarım ödüllü Xiaomi Mi Youth Edition, zarif ve kompakt görünümüyle ses meraklılarına eşsiz bir kablosuz kulaklık deneyimi sunmaktadır. Fiyat ve performans bakımından sınıfının en iyileri arasında gösterilmektedir. Son derece şık bir duruşa sahip Xiaomi Mi Youth Edition, çağrılarınızı telefonunuza hiç dokunmadan cevaplama imkanı sağlamaktadır.

  5. 5 Xiaomi Mi Neckband


    Sporcular için özel üretilmiş Xiaomi Mi Neckband Bluetooth kulaklık, hafif ve şık tasarımıyla günlük aktivitelerde rahatlıkla müzik dinleme imkanı sunmaktadır. Ortalama 1 saatlik şarj süresi ile 7 saat kesintisiz müzik hizmeti sunan model, 10 metre kullanım mesafesiyle gerçek bir kablosuz kulaklık deneyimi sunmaktadır.

  6. 6 Huawei Honor FlyPods


    Huawei'nin son teknoloji kablosuz kulaklığı Huawei Honor FlyPods, dokunmatik kontrol özelliği, 5.0  bluetooth desteği ve 10 metre çekim alanıyla kullanıcılarına gerçek bir kablosuz kulaklık deneyimi sunuyor. Son derece hafif ve şık bir tasarıma sahip cihaz, beyaz ve mavi renk seçenekleriyle teknoloji meraklılarına günlük hayatta kullanabileceğini eşsiz bir ses kalitesi sağlıyor.

  7. 7 Xiaomi Mi Airdots Youth


    Xiaomi'nin yepyeni kablosuz kulaklığı Xiaomi Mi Airdots Youth, hafif gövdesi ve ergonomik tasarımıyla gerçek bir bluetooth kulaklık deneyimi sunuyor. Tek bir şarjla 4 saate kadar müzik dinleme olanağı sunan cihaz 5.0 bluetooth bağlantısıyla 10 metreye kadar kullanım mesafesine sahiptir.  


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle