0

Merhaba arkadaşlar, bu yazımızda en iyi 10 süper kahraman filmlerini tanıtacağım. IMDb puanlarına aldanmayın kiminin hoşuna gider kiminin hoşuna gitmez. En iyi yorumu yapmak için paylaştığım filmleri izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim 🙂

  1. 1 Suicide Squad


    IMDb Puanı: 6,0
    Yapım Yılı: 2016

    Konusu: Hapisteki süper güçlü kötü adamlar, dünyanın en tehlikeli takımını toplamak için biraraya gelir. Bu takımın adı İntihar Ekibi (Suicide Squad) olarak adlandırılır.  Devletin emri ile en güçlü silahlarla donatılır ve gizemli bir suç örgütünü yenmeleri için göreve gönderilirler. 


  2. 2 Batman v Superman


    IMDb Puanı: 6,4
    Yapım Yılı: 2016

    Konusu: Dünya gerçekte ne tür bir kahramana ihitiyaç duyduğuna karar vermek için çabalarken, kontrolsüz hareketleri süren Süper Kahraman'ın insanlığın yanında mı karşısında mı olacağı merak edilirken Gotham Şehrinin koruyucusu Batman'e karşı giriştiği mücadele yeni bir savaşa davetiye çıkaracaktır.

  3. 3 Thor


    IMDb Puanı: 7,0
    Yapım Yılı: 2011

    Konusu: M.S. 900'lerde Asgard kralı baş tanrı Odin dünyaya saldıran Buz devleri ve onların kralı Laufey ile savaşır. Asırlar sonra Thor'un, Asgard tahtının varisi olarak ilan edileceği gece, Buz devlerinden bir grup Asgard'a gelerek sandığı çalmak isterler.



  4. 4 Aquaman


    IMDb Puanı: 6,9
    Yapım Yılı: 2017

    Konusu: Film, okyanusun içindeki Atlantis adlı krallığın veliahtı olan Aquaman isimli ve bütün okyanusa hükmeden bir süper kahramanın hikayesidir. Özeti; Atlantis'in kraliçesi, krallıkta sorunlar yaşayınca kaçmış ve kaçarken yaralanmış, sonrasında yeryüzünde bir sahile vurmuştur.

  5. 5 Yenilmezler: Ultron Çağı


    IMDb Puanı: 7,3
    Yapım Yılı: 2015

    Konusu: Tony Stark etkin olmayan Ultron adlı barış koruyucu bir programı çalıştırınca, işler ters gider ve Dünyanın En Güçlü Kahramanları olan Demir Adam, Kaptan Amerika, Thor, Hulk, Kara Dul ve Şahingöz, gezegenin kaderi tehlikedeyken zorlu bir sınavdan geçerler.


  6. 6 Wonder Woman


    IMDb Puanı: 7,4
    Yapım Yılı: 2017

    Konusu: Amazon prensesi Diana Price, nam-ı diğer Wonder Woman dünyayı keşfetmek için tropik topraklarını geride bırakıp demir ve camın hüküm sürdüğü dünyamıza dalar. Birçok inanüstü yetenek ve kıvrak bir zekayla donatılmış olan güzel kahraman Cennet Adası'nın medeniyete açılan kapısı olacaktır.


  7. 7 Iron Man


    IMDb Puanı: 7,9
    Yapım Yılı: 2008

    Konusu: Milyoner sanayici Tony Stark silah yaratmak için esir tutulur. Bu tutsaklıktan önce saldırıya uğrayan milyoneri, Yinsen adında bir adam akü yardımıyla Tony'nin vücuduna isabet eden şarapnel parçalarının kalbine gitmesini engellemiş ve onun hayatını kurtarmıştır.


  8. 8 Yenilmezler (The Avengers)


    IMDb Puanı: 8,0
    Yapım Yılı: 2012

    Konusu: Yenilmezler, Marvel'in en çok iz bırakan kahramanlarını bünyesinde topluyor: Demir Adam, Hulk, Thor, Kaptan Amerika, Hawkeye ve Black Widow. Beklenmedik bir düşman su yüzüne çıkıp dünyanın güvenliğini tehdit etmeye başlıyor. S.H.I.E.L.D. Takıma adam seçmek için dünyanın dört bir yanını gezmeye başlıyor. 



  9. 9 Deadpool


    IMDb Puanı: 8,0
    Yapım Yılı: 2016

    Konusu: Doktorların teşhisleri sonunda kanser olduğu ortaya çıkan Wade Wilson'ın (Ryan Reynolds) bilinen tedavi yöntemleri dahilinde hayatta kalma ihtimali yoktur. Ancak Weapon X adlı bir program, onu eskisinden daha iyi hale getirme vaadinde bulunur.


  10. 10 Logan


    IMDb Puanı: 8,0
    Yapım Yılı: 2017

    Konusu: Wolverine'de, yakın gelecekte yaşlanmış ve yorgun olan Wolverine ve Professor X, Meksika sınırında saklanmaktadır. Fakat Logan'ın dünyadan gizlenmesi ve mirası, karanlık güçler tarafından takip edilen genç bir mutant geldiğinde sona erer.



Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle