0

E3 2019’da gösterilmesinin ardından 2 yıl boyunda sessizliğini bozmayan Techland, bu yılın başlarında tekrardan oyun hakkında bilgiler ve detaylar yayınlayarak oyunun geliştirme sürecinin devam ettiğini duyurmuş oldu. Bu süreçte oyun hakkında bir çok bilgiyi bizlerle paylaşan şirket, sonunda oyunun resmi sosyal medya hesaplarından geliştirme sürecinin tamamlandığını da söyledi

Dying Light 2 : Stay Human Nedir?

Dying Light 2: Stay Human, hikaye odaklı bir açık dünya aksiyonRPG’si olarak karşımıza çıkıyor. Bu sefer oyuncular, insanlığın virüse karşı mücadelesinde ki son kale olarak niteledikleri şehri ziyaret ediyorlar. Oyunda yer alan gelişmiş parkur mekanikleri sayesinde oyuncular, uçsuz bucaksız açık dünyayı rahat bir şekilde keşfedebilecekler. Modern karanlık çağlarda geçen bu kayıp medeniyet tam bir item kaynağı. Eşya bulmak ve teçhizatlar üretmek için bir sürü kaynak bulabilirsiniz. Ancak kaynakları bulup yeni eşyalar üretebilmek için oldukça yaratıcı olmanız gerekli.

Dying Light'ın ilk oyunu Türkiye'nin Şanlıurfa ilçesinde hayali bir kasabada geçiyordu. Dying Light 2 ise daha batıya doğru gidiyoruz. Oyun hakkında söylenen iddialardan biri ise Dying Light 2 ve gelecek DLC'ler ile birlikte haritanın büyüklüğü ilk oyunun harita büyüklüğünün 4 katı olacağı yönünde fakat bu konu hakkında kesin bir bilgi yok.

Oynanış gece ve gündüz döngüsü ile çok daha keyifli bir hale gelecek. Böylece geceleri enfekte inleri keşfedebileceksiniz. Gündüzleri iktidarda olanların neler gizlediklerini ve sırlarını, geceleri öğrenebilirsiniz. Son olarak oyunda farklı farklı taraflar olacağı için tarafınızı seçmek konusunda dikkatli davranın çünkü oyunun iddialarından birisi ise yapılacak çoğu seçimin haritayı ve hikayeyi değiştireceği yönünde.

Dying Light 2: Stay Human, PC platformunda DLSS ve ışın izleme teknolojileri ile beraber Türkçe altyazı ve arayüz desteğine sahip olarak 4 Şubat 2022’de bizlerle buluşacak.

Dying Light 2 : Stay Human Gold Statüsüne Ulaştı

2021 Eylül ayında, normalde 7 Aralık’ta çıkış yapması beklenen Dying Light 2’nin 4 Şubat 2022 tarihine ertelendiği haberi verilmişti. Bugün itibari ile yapılan yeni duyuruya göre oyun, Gold Statüsüne ulaştı. Bu da demek oluyor ki geliştirme süreci tamamlandı ve oyun neredeyse satışa hazır hale getirildi. Ayrıca sosyal medya üzerinden yapılan bu duyuruda oyuna destek veren herkese teşekkür eden Techland, mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak için oyunun çıkışına kalan süreyi değerlendireceklerini de açıkladı.

Oyunun tamamen Türkçe altyazı ve arayüz desteğiyle birlikte çıkış yapacak.

Dying Light 2 : Stay Human'dan 15 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

Oyunun çok iyi olacağı hakkında iddialarda bulunan Techland, bu iddiaları doğrulamak amaçlı oyun içi görüntülerin olduğu videoları hız kesmeden paylaşmaya devam ediyor. Geliştirici ekibinin dediklerine göre paylaşılan son video oyunda bulunan A Place to Call Home görevine ait.

Dying Light 2 : Stay Human' için Yayınlanan Yeni Oynanış Videosu


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle