0

Küresel Halk Sağlığı başkanı ve Edinburgh Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde profesör olan Devi Sridhar ile Twitter'da soru-cevap yapan Bill Gates, Sridhar'in koronavirüse dair sorularına cevap verdi. Salgının ne zaman biteceği ve Omicron varyantının 'Covid-19'la yaşayabileceğimizi' gösteriyor mu sorularına Gates, Omicron varyantının aşısızlar üzerindeki etkilerine dikkat çekerek varyantın ilerleyen zamanlarda Covid-19'un mevsimsel bir grip gibi tedavi edilmesini sağlayacağını söyledi.

Gates, daha bulaşıcı bir varyantın gelmesini beklemiyor, ancak bu dönemlerde birçok şaşırtan olay yaşandığını söyleyerek beklenmedik durumların gerçekleşebileceğini belirtti. Verilerin çoğunun Covid-19'un başka türlerden geldiğini gösterdiğini söyleyen Gates: "Gelecekte başka türlerden salgınlar gelecek, bu yüzden hazır olmak için yatırım yapmamız gerekiyor." dedi.

Microsoft'un eski CEO'su, sosyal medyanın gerçekleri paylaşmakta geri kaldığını söyleyerek yaygın olan bir komplo teorisine de 'Kollara çip yerleştirmek bana mantıklı gelmiyor. Neden böyle bir şey yapmak isteyeyim?' ifadeleriyle şaşkınlığını dile getirdi.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Acemi

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle