0
Akıllı telefon pazarında, katlanabilir modeller her geçen gün daha fazla popülerlik kazanıyor. Bu pazarın öncü isimlerinden Samsung ise, yakında amiral gemisi telefonları Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 modellerini piyasaya sürecek. Bu bağlamda yaklaşan telefonlar hakkında yeni sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Şimdi son olarak, Galaxy Z Fold 5 modelinin özellikleri lansmandan önce gün yüzüne çıktı.

Galaxy Z Fold 5 beklenen özellikler

Yeni bir sızıntıya göre Samsung'un amiral gemisi katlanabilir telefon modeli Galaxy Z Fold 5, selefine kıyasla önemli yenilikler ve iyileştirmeler içerecek. Bunlardan ilki, Droplet yani su damlası menteşe tasarımı olacak. Bu yeni ve geliştirilmiş katlama mekanizması, katlama sırasında oluşan boşluk sorununu ortadan kaldıracak ve tamamen pürüzsüz bir görünüm sunacak.

Ayrıca sızıntı kaynağı, Galaxy Z Fold 5'in 120Hz yenileme hızı sunan 7.6 inç boyutlarında birincil ekran ve 6,2 inç boyutlarında kapak ekranına sahip olacağını belirtliyor. Bununla birlikte her iki ekranda da AMOLED panele yer verilecek. Kaputun altında ise yeni katlanabilir telefon, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak.

Son sızıntılara göre Galaxy Fold 5 modelinin Ağustos 2023 civarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu nedenle Samsung, cihazın nihai özelliklerinde değişikliğe imza atabilir. Önümüzdeki haftalarda Galaxy Z Fold 5 hakkında daha fazla detayın ortaya çıkacağını düşünüyoruz. 


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Acemi

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle