0

Son zamanlarda Asus Zenfone serisi ile Türkiye pazarında önemli yer tutmaya başladı.Özellikle zenfone 2 ve zenfone 5 modeli bir çok asus kullanıcısına ulaştı.Bunun yanı sıra arızaları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Asus yazılımları kendi sitesinde paylaşmasına rağmen indirdiğimiz yazılımları nasıl yükleyeceğimizi bir türlü bulamadık.İndirdikten sonra bir çok video izlemek ve makale okumak zorunda kaldık ki bunlardan biriside benim. Asus’un Zenfone için kendi sitesinde paylaştığı yazılımlar Cihaz çalışır durumda iken ayarlardan yüklenen bir güncelleme sistemidir.Peki yaz asus cihazımız logoda kalmış,Sistem hatası veriyor yada Virüs girdiysen bu ayarlara giremeyecek durumdaysak ne yapacağız.Servise gönderip 1 ay beklemektense bilgisayarıma bağlar yazılım yüklerim diyenlerdenseniz Aşağıda verdiğim linklerden Asus flash tool Programlarından dilediğinizi indire bilirsiniz. Ben “ASUS.Flash.Tool.v1.0.0.24” bu versiyonu kullanıyorum.




Programda yazılım yüklerken cihazı sıfırlıyayım mı ? Gibi bir soru çıkmasına rağmen siz yinede yedekleme şansınız varsa verilerinizi yedeklemeye çalışın.Ben yazılım yüklerken bilgilerim silinmedi ama ne olur ne olmaz benden söylemesi.

Asus Flash Tool Zenfone’un bir çok modeliyle uyumludur.Kendi denemelerim “Zenfone 2” ve “Zenfone 5” de yaptım. İkisinde de yazılımı başarı ile yükledim.Bu yazılımların Yüklemesi tamamlandığında konu açarak link paylaşımı yapacağım sizlerle.

Model kısmından modelinizi seçmeyi unutmayınız.


Artık bu bilgiler ışığında Asus Flash Tool’u indirebilirsiniz.
İndirme linkleri Aşağıdadır.








Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

5 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  1. yusuf kardeşim merheba
    bu paylaşım üzerinden baya zaman geçmiş şimdi başımda olan ve bir türlü çözüm sağlayamadığım zenfone selfie z00ud model telim ile ilgili yazıyorum. telefon asus yazısından sonra kapanıyor yine aynı problem , rom yüklemesi çeşitli şekillerde yapmama rağmen error : recovery /**/ last_log hatasında kalıyor, bu seri ile ilgili bir çözümün var mıdır

    1. telefonun şarjı olduğundan emin misin.şarjıda kapalı konumda 2 saatt kalsın tekrar dene.olmadı tekrardan yorum bırak yazılımını bulayım.şarjdan değilse yazılım uyumlu değildir.

  2. Merhaba hard format atarken siliniyor yazısı cıktı ve bir türlü bitmedi kapatıyorum açıyorum hala siliniyor yazıyor ve telefon açılmıyor ne yapmam gerekiyor

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle