0





Merhaba Microsphone takipçileri.Bildiğimiz gibi akıllı telefonlar hayatımıza girdikçe farklı sorunlar’da hayatımızda yer almaya başlamaktadır.Bütün anılarımızı biriktirdiğimiz bu akıllı cihazlarımızda olası bir veri kaybını nasıl yaparız bunu açıklayacağız size.

Öncelikle android cihazınızı açınız.Daha sonrasında Usb ile bilgisayara bağlayıp Android cihazınızdan bağlantı türünü MTP olarak seçiniz.

Android 6.0 üzerinde izin ister izin verildiyi seçiniz.

Sürücülerin yüklenmesini bekleyiniz.Sürücüler Yüklendi.

Bilgisayarınızdan Bilgisayarım->Örn:J5(2016)->Phone dosyasını açtıntan sonra karşınıza cihazınızın içindeki bütün dosyalar gelecek.

Masaüstünde Herhangi bir Klosöz oluşturunuz.

Resimler ve Videolar:DCIM+Download+Pictures+WhatsApp(Farklı bir resim programı kullanıyorsanız bu dosyaların içerisinden seçiniz.

Rehber:

Android 5.0’a kadar :Rehbere giriyorsunuz daha sonra Seçenekler içe/Dışa Aktar’ı şeçip Dahili deoplamaya aktarı işaretliyorsunuz.

Android 5.0.1 ve üzeri: Rehber->Daha Fazla->Ayarlar->İçe/Dışa aktar->DIŞA AKTAR->Cihaz hafızası,Sdcard yada simkartı Seçiniz.

 

Bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra Tekrar Bilgisayarım->Örn:J5(2016)->Phone dosyasına giriş yapınız.Eğerki sdcard’a aldıysanız Card’ı seçiniz.Açılan dosya dizininde muhtemel en altta çıkar.Kişiler.vcf dosyasını alınız ve masaüstünde açtıgınız klosöre yedekleyiniz




NoT:Kişiler ismindedeğilse .vcf uzantılı herhangi bir klosör oluşturmuş olabilir.Cihazınızın marka modeline göre değişebilir ismi ve kayıt olacağı yer.




ÖNEMLİ UYARI:sitemizde anlatılan işlemlerin bir çoğu firmamız tarafından denenmiş olup sorunsuz olarak çalışmakta olmasına rağmen %100 doğruluğundan emin olamayız.Bu nedenle yapacağınız işlem sizin sorumluluğunuzdadır.Yapıp yapmamak size kalmış bir durumdur.Yüklemenizden doğacak sıkıntıları firmamız kabul etmemektedir.Eğerki emin olamadıysanız işlemden firmınızamıza gönderim sağlayabilirsiniz.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Acemi

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle