0

ÖNE ÇIKANLAR

  • Ather Energy, Hindistan'da “Ather 450S” ve “450S” terminolojisinin ticari markasını almıştır.
  • Ather, daha az yazılım ve kozmetik özelliklere sahip daha uygun fiyatlı bir elektrikli scooter piyasaya sürüyor olabilir
  • Ather şu anda Ather 450 Plus ve Ather 450X birinci sınıf elektrikli scooterlara sahiptir.

Ather Energy, daha uygun fiyatlı bir Ather 450 elektrikli scooter modeli üzerinde çalışıyor olabilir ve artık "450S" ve "Ather 450S" terminolojisini tescilledi. Elektrikli scooter, yeni ve daha uygun fiyatlı bir Ather 450 varyantı olabilir veya hatta yakın zamanda tanıtılan ve Pro Pack ile Ather 450X'in altında yer alan uygun fiyatlı Ather 450X için yeni bir isim olabilir. Ather 450 serisi, Hindistan'daki birinci sınıf elektrikli scooter segmentine hitap ediyor ve Ola S1 Pro, Bajaj Chetak, TVS iQube ve Vida V1 gibileriyle rekabet ediyor. 

Ather 450S terminolojisi ticari markadır

Ather, Hindistan'da "Ather 450S" ve "450S" adlarının ticari markasını aldı, yeni sızan bir belgeye göre ( Rush Lane aracılığıyla ). Ather Energy'nin yeni ürünü, Hindistan'daki elektrikli scooter pazarının alt kısmına hitap edecek uygun fiyatlı bir teklif olarak konumlandırılabilir.

Bununla birlikte, yeni isim, ürünü şirket portföyündeki diğerlerinden daha iyi ayırt etmek için iki olası şekilde kullanılabilir. Ather Energy, tamamen yeni bir Ather 450X türevini, biraz daha küçük bir pil paketi, azaltılmış yazılım özellikleri, daha az yeni çağ aygıtı vb. içerecek daha uygun fiyatlı bir pakette piyasaya sürebilir.

Ancak Ather, Pro Pack olmadan mevcut Ather 450X tabanını yeniden adlandırmak için bu yeni ticari markalı terminolojiyi de kullanabilir. Bu, ürün hattının adının müşteriler için daha kolay anlaşılmasını sağlamak için yapılabilir. Şirket ayrıca bu yeni teklife daha hızlı şarj desteği ve taşınabilir bir şarj cihazı ekleyebilir ve müşteriler, gelişmiş yazılım özelliklerinden yararlanmak için yalnızca Pro Pack ile daha yüksek özellikli Ather 450X modeline yükseltme yapabilir.

FAME sübvansiyon uygulaması sıkılaştıkça ve devlet sübvansiyonları tükenirken, birden fazla OEM, güçlü satış rakamlarını korumak için uygun fiyatlı elektrikli iki tekerlekli araç tekliflerini sunmaya yönelik çabalarını kanalize ediyor.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle