0

ÖNE ÇIKANLAR

  • Bazı WhatsApp kullanıcıları, uygulamanın akıllı saatlerinde kullanılabileceğini fark etti.
  • WhatsApp artık kullanıcıların mesajları web'de gönderildikten sonra bile değiştirmelerine izin veriyor.
  • Bu özelliklerin beta test kullanıcıları için olduğunu ve şirketin henüz genel kullanıcılar için kullanıma sunulmadığını unutmayın.

Meta'nın sahibi olduğu WhatsApp, kullanıcıları için birkaç yeni özellik geliştirmeye çalışıyor . Şimdi, bir WABetainfo raporu, mesajlaşma platformunun artık Wear OS uyumlu olduğunu ve kullanıcıların hizmeti bir akıllı saatte kullanmasına izin verdiğini söylüyor. Beta test kullanıcıları artık en son güncelleme olan 2.23.10.10 sürümüne Google Play Store üzerinden erişebilirler. Sadece bu da değil, WhatsApp, kullanıcıların mesajları düzenlemesine izin veren yeni bir Web beta özelliği ekledi ve az sayıda beta kullanıcısı bu özelliği test ediyor. Ayrıntılara bir göz atın.

Akıllı saatte WhatsApp kullanın

Bazı kullanıcılar Google Play Store'dan Android için WhatsApp'ın en son beta sürümünü indirdikten sonra, uygulamanın Wear OS başta olmak üzere akıllı saatleri ile kullanılabileceğini fark etti.

Yukarıdaki resimde de görebileceğiniz gibi , hesabınızı bir Wear OS cihazına bağlamaya çalıştığınızda, WhatsApp size ne yapmak istediğinizi soracaktır. Uygulamayı edinmek için beta kullanıcısı olmanız gerekir. Kullanmak için Google Play Store'u açın ve uygulamayı Android için WhatsApp beta sürümü olan 2.23.10.10 olan mevcut sürüme güncelleyin.

Akıllı saat uygulamanızı WhatsApp hesabınıza bağladığınızda saatinizde 8 haneli bir kod belirecek ve bu kodu bilgisayarınıza girmenizi isteyecektir. Kodu girdikten sonra, sohbetleriniz tüm cihazlarınızda güvenli bir şekilde paylaşılacaktır, böylece akıllı saatinizde WhatsApp'ı kullanmaya başlayabilirsiniz. Birden fazla cihazda çalıştığı için akıllı saat uygulamasında mesajlaşmanın hala uçtan uca şifreleme kullandığını unutmayın.

WhatsApp mesaj düzenleme özelliği

WhatsApp'ın Web uygulaması, kullanıcıların mesajları gönderildikten sonra bile değiştirmesine olanak tanıyan yeni bir beta güncellemesi aldı. Diğer kullanıcılara bir mesaj gönderdikten sonra, işlev sadece birkaç dakika içinde kullanılabilir.

WABetaInfo, web uygulamasında çalışan özelliği gördü ve kullanıcıların bir kişiye veya bir gruba mesaj gönderdikten sonra bunu değiştirmek için 15 dakikaları olduğunu öğrendi. Kullanıcılar ayrıca 15 dakikalık pencerede bir mesajı birden fazla değiştirebilir.

"Mesaj Düzenle" eylem düğmesini kullanmak için, kullanıcıların bir grup halinde gönderdikleri bir mesaja uzun basması gerekir. Üzerine dokunursanız, mesajı yeni bir pencerede değiştirmeniz istenecektir.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle