0

Sony'nin şirket içi stüdyosu PixelOpus kapandı. Concrete Genie ve Entwined'in arkasındaki geliştiriciler, "maceranın sona erdiğini" duyurdu.

Twitter'da , kendini küçük bir Sony ekibi olarak tanımlayan PixelOpus , mağazayı kapattığını açıkladı. Stüdyo, "Yeni geleceklere bakarken, bizi destekleyen milyonlarca tutkulu oyuncuya ve yürekten güzel, yaratıcı oyunlar yapma misyonumuza yürekten teşekkür etmek istedik."

GameSpot, resmi bir yorum için Sony'ye ulaştı ve kendisine şu söylendi:
"PlayStation Studios, kuruluşun kısa ve uzun vadeli stratejik hedeflerini karşıladığından emin olmak için portföyünü ve stüdyo projelerinin durumunu düzenli olarak değerlendirir." "Yakın zamanda yapılan inceleme sürecinin bir parçası olarak PixelOpus'un 2 Haziran'da kapanmasına karar verildi."

Sony, PixelOpus'un oluşumunu 2014'te E3'ten önce açıkladı. Stüdyonun, PlayStation Vita için oyun prototipleri üzerinde çalışan Carnegie Mellon Üniversitesi ve San Jose Eyalet Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulduğu bildirildi. Entwined, ekibin ilk oyunuydu ve PS3 ve Vita'ya gelmeden önce PS4'te piyasaya sürüldü.

2017'de PixelOpus, tablolarına hayat verebilen Ash adında bir çocuğun oynadığı PS4 oyunu Concrete Genie'yi ortaya çıkardı . GameSpot'un Concrete Genie incelemesi, başlığın "baştan sona sevecen bir deneyim" olduğunu buldu.

2021'de PixelOpus'un Sony Pictures ile iş birliği içinde bir PS5 oyunu üzerinde çalıştığına dair bir rapor vardı . Ancak, unvanın Unreal Engine 5 kullandığından bahseden bir iş listesiyle hiçbir şey resmi olarak açıklanmadı.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Kaşif

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle