0

Çin'in önde gelen teknoloji şirketi Huawei , dağıtım pazarına hitap etmek için tasarlanan en son alt markası Huawei Kunling'i tanıttı . Yakın zamanda düzenlenen Huawei Çin İş Ortağı Konferansı'nda şirket, Huawei Kunling'in küçük ve orta ölçekli işletmelere (KOBİ'ler) işlerini büyütmelerini desteklemek için dijital dönüşüm çözümleri sağlamaya odaklanacağını duyurdu.

Huawei Kunling, küçük ve orta ölçekli işletmelerin esnek ve akıllı ürün çözümleriyle dijitalleşmesine yardımcı olmayı hedefliyor

Bunu başarmak için Huawei Kunling, dağıtım pazarına özel 70'in üzerinde ürünü piyasaya sürecek. Bu ürünler, AI kameralar , fiber optik sensörler, işbirliği tabletleri ve diğer son teknoloji ürünler gibi akıllı algılama cihazlarını içerecektir . Alt marka, SOHO ofislerini, otelleri, ticari gayrimenkulleri, perakende süpermarketleri ve ofis güvenlik senaryolarını hedefliyor.

Huawei İcra Direktörü Wang Tao, Huawei Kunling'in KOBİ'lerin kolayca dijitalleşmesine yardımcı olmak için esnek ve akıllı ürün çözümleri sunacağını belirtti. Ayrıca şirket, distribütörler için e-ticaret tarzı bir deneyimle tam süreçli dijital işlemleri mümkün kılmak için tek duraklı bir ticaret platformu sunacak.

Ayrıca Huawei, anahtarlar ve panel tarzı AP'lerden oluşan Huawei Soho Wi-Fi 6 Campus Hummingbird Suite çözümünü de piyasaya sürdü. Bu, endüstrinin tam senaryo 3000M'ye sahip ilk Wi-Fi 6 paketi olup, sorunsuz yüksek tanımlı video indirmeleri ve video konferanslar, tam kapsama alanı, kesintisiz dolaşım ve iç mekanlarda yürürken bağlantı kesintisi olmamasını sağlar.

Genel olarak, Huawei Kunling ve Soho Wi-Fi 6 Campus Hummingbird Suite'in lansmanı, şirketin KOBİ'lerin dijital dönüşümünü desteklemek için yenilikçi ve ileri teknoloji çözümler sağlama taahhüdünü gösteriyor. Daha fazla işletme dijital teknolojileri benimsemeye devam ettikçe, Huawei onların gelişen ihtiyaçlarını karşılamak ve teknoloji endüstrisinin ön saflarında yer almak için iyi bir konumdadır.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Çaylak

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle