0

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere en iyi VR gözlükleri araştırdık ve size sunduk umarım beğenirsiniz.

  1. 1 Oculus Rift S


    ‘En iyi sanal gerçeklik gözlükleri’ arasında yer alan Oculus Rift S’; pek çok VR oyun ve uygulamayı desteklemesi ve yapay zeka ile donatılması açısından dikkat çekiyor. Hafif bir tasarıma sahip olması nedeniyle konforlu bir kullanımı olan gözlüğün kafa bandı, hareket halindeyken kullanıcıların başından düşmüyor. 

  2. 2 Samsung Gear VR


    Samsung Gear VR’, Galaxy serisi cep telefonlarıyla uyumlu biçimde çalışabiliyor.VR oyunlar konusunda oldukça başarılı olan gözlükle, 360 derece fotoğraflar ve videolar da görüntülenebiliyor.  Oyun yelpazesi de zengin olan ‘Gear VR’ın görüntü performansının da oldukça başarılı olduğu ifade ediliyor.

  3. 3 Sony PlayStation VR


    Teknoloji devi Sony’nin geliştirdiği ve PlayStation kamera ile birlikte satılan Sony Playstation VR, 360 derecelik bir oyun keyfi sunuyor.  Saniyede 120 kare görüntü oynatan gözlüğün, 3D ses teknolojisi de bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar, seslerin yönünü başarılı bir şekilde algılayabiliyor. Cihaz, 610 gramlık ağırlığıyla da kolay bir kullanım sağlıyor.

  4. 4 HTC Vive Cosmos


    110 derece görüş alanı bulunan, 3D mekansal ses desteğine sahip olan ve alan gereksiniminin olmadığı ‘HTC Vive Cosmos’ da ‘En İyi Sanal Gerçeklik Gözlükleri‘ listesinde kendine yer buluyor. Hassas takip için altı adet kamera sensörü bulunan gözlük, üst sınıf bir sanal gerçeklik deneyimi sunuyor. uzun oyunlarda da konforlu bir kullanım sunmayı vadediyor. 

  5. 5 Valve Index


    ‘En İyi VR Gözlükler’  OLED’den yüzde 50 daha fazla alt piksel gösteriyor ve daha net görüntü yakalıyor. Kare hızı geliştirilmiş olan cihaz, kullanıcıların uzun süren bir oyunu da rahat bir şekilde oynayabilmesine imkan tanıyor. Azaltılmış aydınlatma süresi sayesinde kullanıcılar ayrıca, . Kenardan kenara akıcılığı bozmadan görüş alanını en üst seviyeye çıkardığını iddia eden ‘Valve Index’, yüksek geometri özelliği de sunuyor ve bu sayede kullanıcıların, etrafa bakmak için kafalarını çevirmelerine gerek kalmıyor.  

  6. 6 Zore G04BS VR


    Android’ ve ‘IOS’ işletim sistemleriyle uyumlu bir şekilde çalışan ‘Zore G04BS VR’, 3D stereo ses teknolojisi ile geliyor. Kutusundan 42 milimetrelik ses ünitesi ve ‘Bluetooth’ stereo kulaklıkla çıkan gözlük, uzun kullanımda konforlu bir oyun deneyimi vadediyor ve göz yorgunluğunu minimuma indirmeyi hedefliyor. 720 derece panoramik görünüme sahip olan gözlüğün kafa bandı ise esnek formuyla ayarlanabilir özellikler taşıyor. Gözlüğün görüş mesafesi de kullanıcı tercihine göre ayarlanabiliyor.

  7. 7 Oculus Quest


    VR başlığı ve kumandaları ile her yerde oynama imkanı sunan ‘Oculus Quest’ sanal gerçeklik gözlüğünün kurulumunun, oldukça kolay olduğu belirtiliyor. Cihaz, ayakta veya oturarak kullanılabiliyor. Kullanıcılar ayrıca, cihaz ile kablosuz bir şekilde sanal dünyada da vakit geçirebiliyor. Ürün, yüksek kaliteli sanal deneyimi taşınabilir bir formda sunuyor.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Kaşif

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle