0

Bilgisayarınızdaki en önemli ekipmanlarından biri olan mouse’yi seçmek çok önemlidir ve bizim sizler için hazırladığımız bu mouseleri sizlere kolaylık getirecektir

  1. 1 Benq Zowie Fk2


    Genellikle tüm fareler sadece sağ elini kullanan oyuncular için üretilirken, BenQ’nun Zowie FK2 hem sağ hem de sol elini kullanan oyuncular için yapılmış mükemmel bir seçenektir. Zowie FK2, çok pahalı olmayan düşük profilli, yüksek performanslı bir seçenektir. Dahası, birden fazla boyutta mevcuttur ve ayrıca DPI ve diğer birkaç ayarı doğrudan farede de yapabilirsiniz.

  2. 2 RAZER BASILISK V2


    Basilisk V2, ince, örgülü SpeedFlex kablosu, hızlı performans, farenin mouse pad’inizde kaymasına izin veren PTFE ayakları gibi modern bir Razer kablolu farenin avantajları vardır ve tabii ki, LED’leri var. DeathAdder V2’den daha fazla özelliğe sahip daha küçük bir faredir.

  3. 3 RAZER DEATHADDER V2


    Mükemmel bir kablolu fare sayısız özelliğe ihtiyaç duymaz. Hızlı refleksler gerektiren oyunlarla bir seferde saatlerce kullanmak için yeterince rahat olmak, ustalaşmak için çok az zaman alan basit bir düğme yelpazesine sahip olmak ve elbette harika olmak da dahil olmak üzere temelde son derece iyi olması gerekir. Bu fare, Razer DeathAdder V2’dir

  4. 4 Logitech G102


    Logitech G102, birçok internet kafede tercih ediliyor. Sebebi ise parasından çok uzun ömrü. Normal bir kullanımda sizi senelerce idare edecektir. Ayrıca mouse pad seçiminde de Logitech’in uygun fiyatlı ürünlerini seçebilirsiniz.Giriş seviyesi için tasarlanan  Kendi uygulaması ile renkleri ayarlamanıza ve tuşları atamanıza da olanak sağlıyor.

  5. 5 LOGITECH G502 LIGHTSPEED


    Logitech G502 Lightspeed, ödün vermek istemeyen oyuncular ve bir farede ne aramaları gerektiğine dair hiçbir fikri olmayan insanlar için harika bir oyun faresidir. Rahat, özelliklerle dolu ve kablosuz olmasına rağmen, kablolu fareler kullanan rakiplere karşı dezavantajlı hissetmeyen hızlı ve doğru bir performansa sahip

  6. 6 Corsair Dark Core Rgb Pro Se


    Corsair’in en yeni üst düzey kablosuz oyun faresi, Dark Core RGB Pro SE, uzun oyun seansları sırasında rahatlamayı veya işte güç sağlamayı kolaylaştıran yüksek kemerli, rahat ve ergonomik bir yapıya sahiptir. İki farenin görünüşte nasıl farklılaştığına dikkat etmememe rağmen, aynı derecede rahat hissediyorlar.

  7. 7 SteelSeries Rival 600


    Yine üst düzey performans sunan modellerden birisi olan Rival 600, mükemmel tasarımı ile oyuncuları kendine çekiyor. RGB aydınlatması ve 12000 DPI hassasiyeti ile oyunculara hitap eden Rival 600, fare ağırlığını değiştirmenizede olanak sağlıyor.


Beğendiniz mi? Arkadaşlarınızla Paylaşın!

0

Sizin Tepkiniz Nedir?

Sevdim Sevdim
0
Sevdim
Sinirli Sinirli
0
Sinirli
Üzgün Üzgün
0
Üzgün
Nefret Nefret
0
Nefret
Şaşkın Şaşkın
0
Şaşkın
Offf Offf
0
Offf
Eğlenceli Eğlenceli
0
Eğlenceli
Çalışkan Çalışkan
0
Çalışkan
Aşk Aşk
0
Aşk
Komik Komik
0
Komik
Lan Lan
0
Lan
Başarılı Başarılı
0
Başarılı
admin

Acemi

0 Yorum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bir format seç
Test Yap
Sınav & Test Oluşturup Sonuç Belirleyin.
Anket
Anket Oluştur.
Soru Sor / Çözüm Ekle
Sorunuzu Ve Çözümünüzü Buradan Ekleyin
Liste
Çözüm Listeni Ekle
Video
Videolu Çözüm Ekle
Görsel
Fotoğraf veya GIF'li Çözüm Ekle